به دخت

 




سوپ چغندر

اکثر خانمهای خونه چغندر را فقط به صورت لبو پخته و همراه دیگر اعضای خانواده به صورت دسر میل می کنند یا نهایتاً از آن برای تهیه مربا و ترشی استفاده می کنند. امروز با چغندر دستور یک غذای جدید را مهمان سفره های شما می کنیم...

مواد لازم:

چغندر 4 عدد    پیاز 1 عدد   عصاره مرغ(استاک مرغ) 3 پیمانه     آب پرتقال 2 پیمانه  

زرد آلوی خشک شده 200 گرم     نمک و فلفل به میزان لازم       آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

ابتدا چغندر را خوب بشویید تا عاری از هرگونه گِل شود؛ سپس پوست آن را گرفته و خرد کنید.

زردآلوها را بشویید و در صورت تمایل به دو نیم تقسیم کرده و در آب ولرم خیس کنید.

چغندر خرد شده را همراه با پیاز و عصاره مرغ روی حرارت بگذارید تا بپزد بعد اجازه دهید کاملاً سرد شود سپس آن را داخل دستگاه غذاساز یا با هر وسیله ای که دارید به صورت پوره و له شده در آورید.

آب پرتقال و آب لیمو را به پوره چغندر بیفزایید و دوباره روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.

در این هنگام نمک، فلفل و زردآلوی خرد شده را به سوپ بیفزایید، پس از گذشت نیم ساعت ظرف را از روی شعله برداشته و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

به دلیل وجود چغندر، رنگ این سوپ قرمز است و می توانید با برگهای تازه پونه آن را تزئین کنید و به سفره تان رنگ و لعاب تازه ای هدیه کنید.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه سوپ چغندر

پیتاژ شلغم

لبو

 

1392/10/21




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی سوپ چغندر، غذایی خوشمزه و متنوع با چغندر، انواع سوپ و آش، آشپزی، بانونت. ,


نام شما : ایمیل دوست شما :