به دخت

 




خورشت انار دانه مسما

مواد لازم جهت پخت خورشت انار دانه مسما:

مرغ:نصف یک عدد.

انار دانه شده:2 عدد.

 

 

پیاز:200گرم.

شکر در صورت تمایل:دو قاشق غذاخوری.

 رب گوجه فرنگی:سه قاشق غذاخوری.

نمک:به میزان لازم.

روغن:به میزان لازم.

زردچوبه:یک قاشق چایخوری.

گلپر:یک قاشق چایخوری.

فلفل:نصف قاشق چایخوری.

 

طرز تهیه

مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم. سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود. پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم. وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد. در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

نکته : می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن ملس و شیرین‌تر شود.

 

مطالب مرتبط:

خورشت آلو واسفناج

آموزش پخت خورشت قسنجان

طرز تهیه خورشت به آلو

طرز تهیه خورشت کدوحلوایی

آش انار

 

1392/10/7




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی خورش، خورشت انار دانه مسما ,


نام شما : ایمیل دوست شما :