به دخت

 




چیپس میوه

میوه ها را شسته و با پارچه ای تمیز خشک کرده سپس به قطعات نازک و یکسان برش دهید در کف سینی فلز کاغذ خشک کن یا پارچه نازکی انداخته و میوه ها را با فاصله رویش بچینید سینی را یک روز روی شوفاژ یا شعله کم بخاری قرار دهید. میوه های نازک با همان یکروز خشک میشود اما اگر هنوز کامل خشک نشده بود زمان لازم را به آن بدهید تا آب موجود درون میوه کاملاً کشیده شود در غیر این صورت با کپک زدن میوه ها زحمات شما بر باد خواهد رفت!

میوه هایی مثل پرتقال و آناناس به زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارند.

با فر و تستر هم می توان این فرایند را انجام داد.

فر را با بالاترین درجه حرارت حدود یکربع گرم کرده سپس خاموش کنید؛ سینی حاوی میوه های برش شده را در آن قرار دهید تا با گرمای موجود در فر آب میوه ها کشیده شود؛ پس از خنک شدن فر میوه ها را بررسی کنید، اگر هنوز نیاز است که حرارت ببینند آنها را پشت و رو کرده مجدد با حرارت بالا فر را گرم نموده و پس از خاموش کردن فر عملیات گذشته را تکرار کنید. بعد از خنک شدن سینی میوه ها را جدا کرده در ظرفهای در بسته در یخچال نگهداری کنید.

من برای تزئین سفره شب یلدا و هفت سین عید نوروز هم از این چیپس میوه خوشمزه و رنگارنگ استفاده میکنم.

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

1392/10/7




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی چیپس میوه، میوه خشک،بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :