به دخت

 




کرم ژله انار

این هم کرم ژله انار که بسیار خوشمزه هست وبه واسطه رنگ زیبای انار بسیار خوشرنگ ومناسب شب یلدا ....امیدوارم از طعم آن در کنار خانواده محترمتان لذت ببرید .راستی این کرم ژله را می توانید با شکوفه های خامه ودونه های انار تزیین کنید ..گرچه بدون تزیین هم زیبا به نظر می رسه .البته همه شما هم خوش سلیقه تر هستید هم هنرمند تر .شب یلدای خوبی برایتان ارزومندم .

مواد لازم :

ژله انار :یک بسته.

انار دون کرده:دو لیوان.

آب انار :یک لیوان ونیم.

شیر :دو لیوان.

شکر :یک لیوان ویک چهارم لیوان.

زرده تخم مرغ :دو عدد.

نشاسته ذرت :دو قاشق غذا خوری سر پر ویا دو قاشق غذاخوری سر صاف.

پودر کاستردخامه شیرین شده :250 گرم (یا 200گرم خامه صبحانه و 50 گرم پودر قند را باهم بزنید ).

پودر ژلاتین :25 گرم یا دو ونیم قاشق غذا خوری.

 

طرز تهیه :

ابتدا ژله انار را آماده می کنیم . به این صورت که پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی حرارت کتری می گذاریم تا شفاف شود وبعد با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .آنرا در قالب ژله می ریزیم (بهتر است قالب ژله را نیم ساعت قبل خیس کنیم ودر یخچال بگذاریم ) ودر جای سرد یخچال می گذاریم تا ببندد . آب انار را با سه چهار لیوان شکر ونشاسته ذرت وپودر کاسترد مخلوط می کنیم وروی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا کمی غلیظ شده و حالت سس مانند پیدا کند .پودر ژلاتین را با نصف استکان آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف شود . شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد . زرده های تخم مرغ را با بقیه شکر خوب می زنیم ودر حالیکه حرارت زیر شیر را کم می کنیم به آن اضافه کرده وبه سرعت روی حرارت به هم می زنیم واین هم زدن روی حرارت را حدود پنج دقیقه ادامه می دهیم تا زرده تخم مرغ حرارت لازم را ببیند . وقتی شیر را از روی حرارت برداشتیم واز حرارت آن کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم وسپس سس انار را هم به آن می افزاییم ودر آخر با خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم .

دانه های انار را به صورت یکنواخت روی ژله بسته شده قرار می دهیم.

ودر پایان کرم انار را به آرامی روی دانه های انار می ریزیم ودر حدود 7-8 ساعت در یخچال می گذاریم . برای برگرداندن کرم ژله ابتدا با چاقو اطراف آنرارا آزاد می کنیم وبعد حدود ده الی بیست ثانیه قالب را در آب گرم فرو می بریم وسپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .(برای اینکه بعداً کرم را به راحتی در ظرف دسر حرکت دهیم بهتر است ظرف را کمی مرطوب کنیم).

 

 

 

1392/9/30




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :