به دخت

 




ژله با میوه های شب یلدا

مواد لازم:

ژله انار:1 بسته.

ژله پرتقال:1بسته.

ژله آناناس:1بسته.

دانه انار                      7 ، 8 قاشق غذاخوری

پرتقال                       1 عدد

آناناس                        1 قوطی

 

طرز تهیه :

1- اول دانه های انار را کف قالب بریزید.

2- ژله انار را ابتدا در یک لیوان آب جوش خوب حل کنید و بعد یک لیوان آب سرد بریزید.

3- به مدت 2 ساعت بگذارید داخل یخچال تا ببندد.

4- پرتقال ها را بصورتفیله پرتقالدر بیارید.

5- بعد از 2 ساعت ژله را از یخچال خارج کرده و پرتقال های فیله شده که آماده کردید را روی آن بچینید.

6- ژله پرتقال را هم طبق دستوری که برای ژله انار بود درست کنید و روی ژله و پرتقال قبلی بریزید.

7- به مدت 2 ساعت هم بگذارید داخل یخچال تا ببندد.

8- بعد از 2 ساعت تکه های کمپوت آناناس را روی ژله بچینید.

9- ژله را هم مانند دستور گفته شده درست کنید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

10- موقع سرو از قالب جدا کرده و با هر چیزی که دوست دارید مثل میوه تزئین و میل کنید.

 

نوش جونتون

 

1392/9/30

 

 

 



نظرات ارسال شده
احمدپور
یکشنبه 1 دی 1392


اين ‍ژله ظاهرش ميگه خيلي خوشمزه است اما خيلي گرون در مياد


1
0
گلرخ
یکشنبه 1 دی 1392


واي چرا با احساسات آدم بازي مي كنيد
بنظر مياد خيلي خوشمزه است


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :