به دخت

 




خوراک قارچ و برنج

مواد لازم:

برنج: ۲پیمانه.

قارچ: ۱۵۰ گرم.

پیاز: یک عدد بزرگ.

 

نمک به مقدار لازم.

ادویه‌ کاری: یک قاشق غذاخوری.

سینه مرغ آب‌پز شده: یک عدد بزرگ.

کره: ۱۵۰ گرم.

زعفران آب‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را به صورت خلال خرد کنید، در کره تفت دهید و نمک و ادویه‌ کاری را به پیاز اضافه کنید. زمانی که پیازها طلایی و نرم شدند قارچ‌های خرد شده را به پیاز اضافه کنید، شعله‌گاز را کم کرده و صبر کنید تا قارچ‌ها پخته و نرم شوند. سینه مرغ آب‌پز شده را خلال خلال کنید و به مواد اضافه کنید تمام مواد با هم مخلوط شدند زعفران را داخل خوراک بریزید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید. خوراک آماده شده را لابه‌لای برنج آبکش‌شده بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج دم بکشد و بپزد.

تهیه و تنظیم مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

پلو با سبزیجات

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

پلوی لوبیا چشم بلبلی

دمپختک

پخت ته چین اسفناج

 

1392/9/16

 



نظرات ارسال شده
سارا
جمعه 22 آذر 1392


من اين غذا رو درست مي كردم اما با روغن ورب،حالا با روش شما درست مي كنم ببينم چي از آب در مياد


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی قارچ، خوراک با قارچ، انواع غذاها با قارچ، پلوی مخلوط،بانونت، انواع پلو ,


نام شما : ایمیل دوست شما :