به دخت

 




شیفون ساده و دو رنگ

مواد لازم:

آرد برنج 1/2  پیمانه.

آرد شیرینی1/2 + 1/4 پیمانه.

شکر 3/4  پیمانه

آب ولرم 1/4  پیمانه

روغن مایع 1/4 پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 4 عدد

رنده پوست پرتقال مقداری

پودرکاکائو در صورت تمایل

مغز بادام یا گردو در صورت تمایل

 

طرز تهیه:

تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن آنقدر هم میزنیم تا بصورت خمیری کرم رنگ درآید آب را هم افزوده سپس روغن را با مواد مخلوط کرده و دیگر همزن را کنار میگذاریم. آرد را سه بار الک کنید و به تدریج به مواد بیفزایید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید سپس خمیر را درون قالب ریخته به مدت 20 تا 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.

می توانید حدود از مواد را با پودرکاکائو مخلوط کنید تا کیک دورنگ داشته باشید و در لابلای مواد از مغز بادام و گردو استفاده کنید.

با تشکر از دوست عزیزم سرکار خانم عارفه ربیعی که این مطلب رو فرستادن

تنظیم کننده: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

کیک فنجانی بخارپز+تزئین

کیک نارگیلی

پای شکلات

کیک پنیر ژله ای

 

1392/9/9




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی شیفون،بانونت،شکلات،شیرینی،کیک ,


نام شما : ایمیل دوست شما :