به دخت

 




نمک و نمکدان

شما هم از اون دسته خانمهای خونه داری هستید که میگن غذا باید پر نمک باشه و همیشه از همون اول طبخ غذا مقدار زیادی نمک استفاده می کنن!!!

ولی من میگم غذا باید خوش نمک باشه خیلی وقتا مواد دیگه ای رو جایگزین نمک میکنم یا با استفاده از اونا مقدار نمک غذا رو کمتر میکنم؛ موادی مثل رب انار، رب نارنج، آب نارنج، آب انار، آبغوره، آبلیمو، غوره و در برخی غذاها دونه های انار،خیلی هم خوش طعم میشه. سعی کنید ذائقه خود و خونواده تون رو به غذاهای سالم و مفید تغییر و عادت بدین و فقط به فکر پر کردن شکم نباشید چون تغذیه ما باید باعث سلامتی، شادابی و نشاطمون بشه نه اینکه خدای نکرده دردی به دردامون اضافه کنه.

به گوشت درست کمی قبل از برداشتن از روی آتش نمک بزنید، البته در طبخ گوشت سفید از همان ابتدا میتوان نمک به کار برد.

سبزیجات را در آب نمک دار بپزید.

از نمک ید دار استفاده کنید.

سعی کنید نمک را در ظرف در دار و دور از نور نگه دارید.

بهتراست برای تمیز کردن نمکدان از آب گرم و سرکه استفاده کنید این کار باعث جلا دادن به نمکدان خواهد شد.

رطوبت داخل نمکدان را کاملاً خشک کرده و بعد آن را از نمک پرکنید؛ در غیر این صورت با وجود کمترین رطوبت دانه های نمک به هم می چسبد.

در فصل هایی که هوا رطوبت دارد مثل پاییز و زمستان بهتر است برای روان بودن نمک موجود در نمکدان چند دانه برنج یا حبوبات در نمکدان بیندازید تا رطوبت را جذب کرده و باعث چسبیدن دانه های نمک نشود.

از مقداری نمک درون ماهیتابه استفاده کنید با این کار ماده غذایی به ظرف نمی چسبد در ضمن روغن کمتری به اطراف پاشیده خواهد شد.

برای شستن سبزیجات و فلفل کمی نمک به آب اضافه کنید و پس از چند دقیقه آنها را آبکشی کنید.

کلمات کلیدی: نمک و نمکدان، نمک و کاربردهای آن در خانه داری، مواد جایگزین نمک، نکات خانه داری، بانو نت

عناوین مرتبط: شستشوی پرده های توری، نکات ظریف خانه داری

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

نکات ظریف خانه داری

پرده های توری

 

1392/7/27




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی نمک و نمکدان، نمک و کاربردهای آن در خانه داری، مواد جایگزین نمک، نکات خانه داری، بانو نت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :