- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نمک و نمکدان
شما هم از اون دسته خانمهای خونه داری هستید که میگن غذا باید پر نمک باشه و همیشه از همون اول طبخ غذا مقدار زیادی نمک استفاده می کنن!!!
ولی من میگم غذا باید خوش نمک باشه خیلی وقتا مواد دیگه ای رو جایگزین نمک میکنم یا با استفاده از اونا مقدار نمک غذا رو کمتر میکنم؛ موادی مثل رب انار، رب نارنج، آب نارنج، آب انار، آبغوره، آبلیمو، غوره و در برخی غذاها دونه های انار،خیلی هم خوش طعم میشه. سعی کنید ذائقه خود و خونواده تون رو به غذاهای سالم و مفید تغییر و عادت بدین و فقط به فکر پر کردن شکم نباشید چون تغذیه ما باید باعث سلامتی، شادابی و نشاطمون بشه نه اینکه خدای نکرده دردی به دردامون اضافه کنه.
به گوشت درست کمی قبل از برداشتن از روی آتش نمک بزنید، البته در طبخ گوشت سفید از همان ابتدا میتوان نمک به کار برد.
سبزیجات را در آب نمک دار بپزید.
از نمک ید دار استفاده کنید.
سعی کنید نمک را در ظرف در دار و دور از نور نگه دارید.
بهتراست برای تمیز کردن نمکدان از آب گرم و سرکه استفاده کنید این کار باعث جلا دادن به نمکدان خواهد شد.
رطوبت داخل نمکدان را کاملاً خشک کرده و بعد آن را از نمک پرکنید؛ در غیر این صورت با وجود کمترین رطوبت دانه های نمک به هم می چسبد.
در فصل هایی که هوا رطوبت دارد مثل پاییز و زمستان بهتر است برای روان بودن نمک موجود در نمکدان چند دانه برنج یا حبوبات در نمکدان بیندازید تا رطوبت را جذب کرده و باعث چسبیدن دانه های نمک نشود.
از مقداری نمک درون ماهیتابه استفاده کنید با این کار ماده غذایی به ظرف نمی چسبد در ضمن روغن کمتری به اطراف پاشیده خواهد شد.
برای شستن سبزیجات و فلفل کمی نمک به آب اضافه کنید و پس از چند دقیقه آنها را آبکشی کنید.
کلمات کلیدی: نمک و نمکدان، نمک و کاربردهای آن در خانه داری، مواد جایگزین نمک، نکات خانه داری، بانو نت
عناوین مرتبط: شستشوی پرده های توری، نکات ظریف خانه داری
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
1392/7/27