به دخت

 




آش جو

با شروع فصل سرما بیشتر کدبانوهای عزیزتوجه خاصی به طبخ آش و سوپ نشون میدن تا گرمای دلپذیر وجود اعضای خانواده کنار هم بیشتر حس بشه؛ امروز توی آشپزخونه بانونت طبخ این آش مقوی و خوش طعم رو با هم مرور میکنیم...

 

مواد لازم:

 گوشت ماهیچه سردست:نیم کیلو.

جوی پوست گرفته:دو و یك دوم فنجان.

پیاز متوسط:چهار عدد.

تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده:نیم کیلو

كشك سائیده غلیظ:3فنجان.

سیر داغ و نعناع داغ:به مقدار دلخواه.

نمك و فلفل:به مقدار دلخواه.

 

طرز تهیه:

جو را قبلاً شسته و خیس كنید. سپس با گوشت و پیاز درسته با شعله ملایم بپزید. پیاز را از صافی سیمی رد كرده و سبزی خرد كرده، به آش اضافه كنید

سپس كشك را به آش اضافه كرده وبگذارید كشك در آش كاملاً جوشیده و جا بیفتد. آش را در ظرف كشیده و روی آن را با كمی كشك سائیده، سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید.

 

نكات تغذیه ای :

جو یكی از قدیمی ترین غلات است.

 

جو دارای مقدار بسیار كمی چربی اشباع ، كلسترول و سدیم است. همچنین منبع خوبی از فیبرغذایی و تیامین است. به همین دلیل استفاده از آن به عنوان یك ماده غذایی مفید، قابل توجه است. فیبر موجود در جو از نوع فیبر محلول است كه باعث كاهش كلسترول خون می شود. بنابراین مصرف آن برای افراد دارای كلسترول بالا توصیه می شود.

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

آش آویشن

سوپ پیاز

طرز تهیه آش رشته باآب گوجه فرنگی

 

 

1392/7/20



نظرات ارسال شده
تارا
شنبه 20 مهر 1392


میشه باز هم دستور سوپ و آش ارائه بدین همسرم علاقه خاصی به آش داره و من هیچی بلد نیستم...


1
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی آش؛ سوپ؛ آش جو؛ خواص جو، بانو نت، آشپزی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :