- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
دسر کدوحلوایی
کدو حلوایی: 500 گرم .
پودر قند: 200 گرم .
دارچین: 1قاشق مربا خوری .
پودر هل: 1 قاشق مربا خوری .
شربت کارامل: 2 قاشق سوپخوری .
پودر پسته: مقداری.
شربت کارامل: شکر 3 قاشق سوپخوری.
آب جوش نصف پیمانه.
طرز تهیه کارامل:
شکر را کف ظرف چدن یا ظرف ضخیمی ریخته روی حرارت بگذارید تا ذوب شود(قاشق نزنید)
شکر باید در حدی طلایی و آب شود که تغییر رنگ دهد و عطر کاملی از آن به مشام برسد. بعد آبجوش را یکمرتبه افزوده ،می گذاریم غلیظ شود. کمی که خنک شد می توانید استفاده کنید.
به جای شربت می توان از عسل حرارت دیده و روان استفاده نمود.
طرز تهیه:
کدو حلوایی را پوست گرفته و با کمی آب بپزید، پودر قند را با کدو حلوایی مخلوط و دارچین، هل و شربت را افزوده هم بزنید تا به شکل حلوا سفت و منسجم شود. مواد را به شکل دلخواه قالب بزنید، سس کارامل را روی دسر قالب زده ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.
دانستنیها: از کدو جهت درمان موارد زیر استفاده میشود:
آب مروارید،دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی،کاهش وزن، کاهش فشار خون، سنگ کلیه، پروستات،افسردگی،آرتروز، رماتیسم و سرماخوردگی. بدلیل داشتن کاروتنوئید تا حدی از بروز انواع سرطان جلوگیری میکند. کدو دارای ویتامین CوA، منگنز، بتاکاروتن، فیبر، فسفر، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. باعث تقویت تراکم استخوان، تقویت ذهن، و بهداشت دهان و دندان و داشتن پوست صاف و شفاف میشود. از نوع کدو حلوایی آن در فصل زمستان برای تهیه دسرهای شیرین همراه با مغز ها استفاده میشود.
درهنگام خرید کدو، آنهایی را بخرید که سنگینتر بنظر برسند و پوستی براق وتمیز دارند. چون پوست سفت نشاندهنده بیش از حد رسیدهبودن کدو و تخمهای سفت و گوشت ریش ریش است. کدوهایی را که اندازه متوسط دارندخریداری کنید زیراکدوهایی که خیلی کوچک هستند مزه خوبی ندارند و آنهایی که خیلی بزرگ هستند ممکن است الیافی یا ریشهدار باشند.
کدو تابستانی خیلی نازک و شکننده است و باید آنها را با دقت حمل کرد. سوراخ های روی کدو نشان دهنده فساد و خرابی در آن است. کدو را بصورت شسته درکیسه پلاستیکی در یخچال تا هفت روز میتوان نگهداری کرد. کدو را میتوان پوست گرفت و فریز کرد دراین حالت گوشت آن نرمتر میشود.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
غذاهای متنوع و سالم با کدو
غذاهای خانگی، وزن کودکان را سالم نگه میدارد
دسر طالبی
1392/7/13