به دخت

 




کدام ریمل را بخریم؟

برخی ریمل‌ها به خاطر داشتن مواد شیمیایى و نگهدارنده باعث بروز حساسیت‌هایى همچون سوزش چشم، آبریزش و خارش مى‌شوند. اخیراً از سوى وزارت بهداشت نظارت‌هایى در زمینه لوازم آرایشى و بهداشتى خصوصا ریمل‌هاى ایرانى شروع شده است و تولید کنندگان لوازم آرایشى موظف هستند تا در این تولیدات مواردى را رعایت کنند.

حتى در مورد ریمل‌هاى خارجى هم شرکت‌هاى وارد کننده به شرطى مى‌توانند جنس وارد كنند که مجوزهاى لازم را داشته باشند و براى کسب اینگونه مجوزها این شرکت‌ها باید دقیقا جزئیات اقلام وارد شده را از شرکت‌هاى سازنده براى وزارت بهداشت بگیرند یا این مواد آرایشى در آزمایشگاه‌هاى وزارت بهداشت تجزیه و آنالیز شوند و در صورتى که مواد مضرى در تولید آنها به کار نرفته باشد توزیع مى‌شوند. بنابراین هنگام خرید حتما به برچسب وزارت بهداشت توجه کنید و فقط از جاهای معتبر و مطمئن خرید خود را انجام دهید.

مشکی، سبز، قهوه‌ای و... چه رنگی؟اگر می‌خواهید چهر‌ه‌‌ طبیعی داشته ‌باشید فقط سراغ ریمل‌های مشکی و قهوه‌ای بروید؛ درست است که ریمل‌های رنگی هم زیبایی خاص خود را دارند اما چهره را مصنوعی و پرآرایش جلوه می‌دهند. البته باز هم این که شما چه رنگی را انتخاب می‌کنید به عوامل زیادی بستگی دارد، به رنگ چشمان‌تان، پوست‌تان، رنگ لباس‌تان و... پس می‌بینید که عوامل متعددی در این انتخاب نقش دارند. ولی مشکی رنگی است که همیشه مناسب است، به همه صورت‌ها می‌آید و اگر هم بخواهید تغییری قابل ملاحظه در چشم‌ها به وجود بیاوریدمی‌توانید با رنگ‌ها بازی کنید، مثلا اگر چشمانی سبز دارید از ریملی با رنگ چشمان خودتان یعنی سبز یا رنگ بنفش استفاده کنید. اگر چشمان آبی یا خاکستری داريد از ریمل‌های هم رنگ چشمان‌تان یعنی قهوه‌ای و آبی یا آبی‌های پر رنگ مثل آبی نفتی یا بنفش استفاده کنيد. اگرچشمان قهوه ای و مشکی دارید بهتر است سراغ ریمل سبز، آبی یا قهوه‌ای بروید. البته یادتان نرود ریمل مشکی را به همه توصیه می‌کنیم.

تفاوت بین برس‌های ریمل در حالت دادن مژه‌هابرس‌ با توجه به جنس و شکلی که دارد می‌تواند به گونه‌ای‌ متفاوت به مژه حالت دهد ؛ در اینجا می‌توانید سه  شکل متفاوت از برس به همراه حالتی که به مژه‌‌ها می‌دهند را ببینید. کدام ریمل‌ها روغنی و کدام آبکی هستند؟ریمل‌ها از نظر شکل ساختارى به دو نوع پودرى ومایع در بازار ایران عرضه مى‌شوند. پایه اصلى ریمل‌هاى مایع به صورت آب و روغن است، ریمل‌هایى که پایه اصلى آنها روغن است واصطلاحا به نام ضدآب یا واترپروف شناخته می‌شوند در برابر عرق کردن و ریزش اشک مقاوم هستند ولى متأسفانه خشک شدن آنها روى مژه‌ها به مدت طولانى صورت مى‌گیرد، ولى ریمل‌هایى که پایه اصلى آنها آب است دقیقا برخلاف ریمل‌هاى مزبور هستند و راحت‌تر پاک می‌شوند.در واقع براى پاک کردن انواع ریمل‌هاى پودرى و مایع مى‌توان از آب استفاده کرد اما براى پاک کردن ریمل‌هاى روغنى (واترپروف) باید از محلول آب و صابون استفاده کرد. ريمل خوب وسيله اي است كه استفاده از آن راحت باشد و نسبت به عرق، شست‌وشو و ريزش اشك مقاوم باشد.

کدام ریمل سبب ریزش مژه‌ها می‌شود؟ریمل‌هایى که پایه اصلى آنها از روغن تشکیل شده است به دلیل این که به سختى پاک مى‌شوند، موجب افزایش ریزش مژه‌ها و چسبندگى آنها مى‌شوند. استفاده از ریمل‌ها یا هرگونه لوازم آرایشى ممنوعیت خاصى ندارد، حتى افرادى که به دلیل بیمارى‌هاى مختلف مژه‌های‌شان کم پشت شده یا در اثر تصادف مژه‌هاى خود را از دست داده اند، مى‌توانند با استفاده از ریمل ظاهر چهره خود را تا حدى به صورت طبیعى برگردانند، ولى باید از مصرف زیاد و دائمى ریمل که شانس ابتلا به عفونت و حساسیت را افزایش مى‌دهد خوددارى کنند.

محیط مناسب برای رشد میکروب‌هاریمل‌هاى مایع به خصوص آنهایى که پایه اصلى آنها آبکى است محیط مناسبى براى رشد و نمو میکروب‌ها هستند و با تکثیر این میکروب‌ها و حضور مداوم آنها در نزدیک چشم مى‌تواند عفونت‌هاى چشمى، التهاب، قرمزى، ترشحات غلیظ، خارش و حتى پوسته ریزى لبه پلک را ایجاد كند. همچنین در موارد شدیدتر این ریمل‌ها به قرنیه چشم آسیب مى‌رسانند و در نهایت لک قرنیه و اشکال در بینایى را به وجود مى‌آورند و این علائم با ادامه مصرف افزایش مى‌یابد، به دلیل حساس بودن ناحیه اطراف چشم، بهتر است از این ریمل‌ها کمتر استفاده شود.  ریمل حساسیت هم می‌دهدوجود مواد رنگى، عطرى و نگهدارنده موجود در داخل ریمل‌ها نیز مى‌تواند حساسیت‌هاى پوستى را افزایش دهد، وجود این مواد به دلیل جلوگیرى از خراب شدن ترکیبات موجود است و حتى بعضى از اوقات براى مقابله با میکروب‌ها از آنتى بیوتیک‌هاى پیشگیرى کننده استفاده مى‌کنند تا حتى‌المقدور احتمال عفونت‌ها در هنگام مصرف کاهش یابد. افرادى که با استفاده مکرر از ریمل‌ها دچار التهاب و حساسیت مى‌شوند، ریزش مژه‌ها در آنها به مراتب بیشتر از سایرین خواهد بود.

شما حجم‌دهنده می‌خواهیدآنهایی که مژه‌های بلند دارند نیازی به استفاده از ریمل‌های بلند کننده ندارند برعکس باید ریملی انتخاب کنند که حجم دهنده باشد. این دسته از خانم‌ها هم باید صبر کنند لایه اولی ریمل خشک شده و سپس مژه‌ها را از ریشه ریمل بزنند تا پرتر به نظر برسد. کسانی که نباید از ریمل حجم‌دهنده استفاده کنندمژ‌ه‌های سیخکی هیچ حالتی ندارند ؛ بلکه به‌صورت یک خط مستقیم رشد می‌کنند. در این حالت باید هم از فرمژه استفاده کنید و هم از ریمل حالت دهنده و بلند استفاده كنيد؛ این دسته از خانم‌ها نباید ریمل حجم دهنده استفاده کنند چون مژه‌های‌شان سنگین و بسیار مصنوعی به نظر می‌رسد. همیشه یک برس ریمل قدیمی و تمیز را در کیف آرایش‌تان نگه دارید چون می‌تواند حسابی به کارتان بیاید؛ مثلا وقتی به طور سهوی بیش از اندازه ریمل روی مژه‌ها زده‌باشید یا مژه‌ها به خاطر ریمل به هم چسبیده باشند می‌توانید با این برس حالت یکنواخت‌تری به آرایش مژه‌هایتان بدهید.همچنین می‌توانید از این برس برای شانه کردن و مرتب کردن ابروهایتان نیز استفاده کنید. البته یادتان باشد که بعد از 2 یا سه بار استفاده برس را مجددا بشویید تا بهتر بتوانید از آن استفاده کنید.

تهیه و تنظیم : الهام شفیعی

 

مطالب مرتبط:

رازهایی از آرایش که هر زنی باید بداند

راز داشتن ابروهای زیبا

نکاتی مهم در سلامت مو و ناخن

 

1392/6/30

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی آرایش، ریمل ,


نام شما : ایمیل دوست شما :