به دخت

 




کاسنی گلاسه

مواد لازم: هندوانه: حدود 100گرم هلو: یك عدد متوسط عرق كاسنی: یك فنجان یخ: نصف لیوان

روش تهیه:

هسته هلو راجدا نموده، سپس درون پارچ مخلوط‌ كن بریزید، هندوانه، عرق كاسنی و یخ را به همراه مقدار كمی شكر به آن اضافه كنید و به مدت 30 ثانیه مخلوط كنید. مخلوط را درون لیوان شیشه‌ای بریزید و آن را با سلیقه خودتان تزیین  و در گرمای آخرین روزهای تابستان نوش جان كنید

نکته: عرق کاسنی برای درمان نفخ و التهاب پوست مفید بوده و هندوانه نیز برای تصفیه خون مورد استفاده قرار می گیرد



تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

1392/6/16




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی کاسنی گلاسه،بانونت،نوشیدنی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :