به دخت

 




راه‌حل مشکل

عواطف به زندگی مشترک و همسر از یک سو و عواطف زوجین نسبت به پدر و مادرشان از سوی دیگر دو نیرو و واقعیت زندگی انسان‌ها است. هیچ کدام از این دو قابل حذف نیستند و نباید به بهانه یکی دیگری را از بین برد، بلکه باید زن و شوهر با هماهنگی یکدیگر عواطف و تمایلات خود را به نحوی مدیریت کنند که متناسب با سهم و جایگاه هر کدام توجه و عاطفه زوج تقسیم شود و یک فضای مناسب و آرام به وجود آید.
بنابراین جهت برقراری ارتباط درست با نزدیکان توصیه‌های زیر پیشنهاد می‌شود:
1- سعی کنید هر چند وقت یک بار همراه همسر خود به دیدن اقوام بروید.
2- با برقراری رابطه عاطفی با همسر خلأ عاطفی ناشی از دوری خانواده را پر کنید.

3- در صورت مشاهده وابستگی افراطی همسر به خانواده، علت این وابستگی را جستجو کنید. اگر رفتار شما باعث وابستگی زیاد همسر به خانواده خود است، خودتان را تغییر دهید. ممکن است به دلیل کمبود عاطفه بین شما و همسرتان او به طور افراطی به پدر و مادر خود گرایش پیدا کند.
4- اگر از روش‌های فوق چندان نتیجه نگرفتید از مشاور خانواده کمک بگیرید. از طریق مشاوره می‌توان با اقدامات تدریجی از وابستگی‌ها کم کرد. ممکن است علت اصلی وابستگی‌ها نوع تربیت خانوادگی باشد که در دوره‌ی کودکی و نوجوانی بر پسر و دختر اعمال شده است. چنین پسر یا دختری پس از ازدواج در تشکیل یک خانواده مستقل مشکل خواهند داشت. این نوع مشکلات را صرفاً به وسیله برنامه تربیتی تدریجی می‌توان از بین برد. زن یا مرد جوانی که قبل از ازدواج «مستقل زیستن» را آموزش ندیده است باید از آغاز ازدواج به کمک یک همسر خردمند و آگاه و با بهره‌گیری از راهنمایی‌های مشاور خانواده فرصت یادگیری پیدا کنند و به تدریج به نقطه تعادلی برسند.
منبع:
با مشکلات همسرم چه کنم؟، حسن ملکی، انتشارات حدیث راه عشق.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :