- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نان و هنر مصرف آن
در زير به برخي نکتههايي که در مورد نان و مصرف آن ميبايست رعايت شود تا ضايعات آن کاهش يابد اشاره ميکنيم: - نان خوب مستلزم داشتن آرد با کيفيت، نانواي خوب و نگهداري صحيح است.
- همانگونه که بعضي از برنجها پخت خوبي ندارند، آرد نامرغوب نيز پخت خوبي نخواهد داشت. - - خريد نان مازاد بر نياز روزانه، يکي از علل افزايش ضايعات نان است. از خريد نان اضافي خودداري کنيم. - گرم کردن و حرارت دادن نان باعث کپکزدگي زودتر آن ميگردد. - بين حرارت، رطوبت و کپکزدگي رابطهاي مستقيم وجود دارد؛ در نتيجه نانهايي که به صورت داغ بر روي هم دسته شوند، محيط مناسبي را براي فساد ميکروبي و کپکزدگي فراهم ميسازند؛ تا زماني که نان خريداري شده حرارت و گرماي خود را از دست نداده، نبايد آن را دستهبندي کرد. اين کار باعث تغيير حالت ظاهري و خمير شدن نان، افزايش ضايعات و ايجاد بيماري گوارشي ميگردد.
دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطانزا است. در ضمن موجب آلوده شدن شير آنها ميشود. بنابراين تا حد امکان بايد از کپکزدن نانها جلوگيري کرد. هنگام خريد نان ميتوانيد از يک سفرهي پارچهاي يا پلاستيکي استفاده کنيم تا از خشک شدن آن و افزايش ضايعات جلوگيري کنيم. ناني که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداري شود، مطبوعتر و ماندگارتر خواهد بود.
- هر چه سبوس آرد بيشتر، ارزش غذايي آن نيز افزونتر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذايي آن نيز کمتر و کيفيت نان نيز پايينتر خواهد بود.
- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث توليد نانهاي سفت و بدهضم خواهد شد. نان خوب ناني است که آرد آن خوب، خمير آن تخمير شده، نانوايش ماهر و مصرف کنندهي آن واقف به اصول نگهداري صحيح باشد. يک نکته از خوردن نان سبوسدار در وعدههاي غذاي خود غافل نشويد؛ مصرف نان سبوسدار در هر وعدهي غذايي، درصد خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي و گوارشي را کاهش ميدهد. نانهاي تيره (حاوي سبوس بيشتر) ارزش غذايي بالاتري نسبت به نانهاي سفيد و روشن دارند و مانع جذب سريع قند و چربي در خون ميگردند.
1392/6/2