به دخت

 




حلوا سه رنگ

 مواد لازم:

 آرد كامل گندم :500 گرم.

 شكر: 400 گرم.

 روغن مايع : 200 گرم.

 روغن جامد : 175 گرم.

 زعفران دم شده غليظ:  نصف پيمانه.

آب : دو پيمانه.

 گلاب :4/1 پيمانه.

 نسکافه: دو قاشق چایخوری.

 آب جوش: یک قاشق سوپخوری.

 طرز تهیه

آب و شكر را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد و غليظ شود، سپس از روي حرارت برمي‌داريم تا كاملا خنك شود (بهتر است سه الی چهار ساعت قبل از درست كردن حلوا شهد آن را آماده كنيم). نسکافه را در آب جوش حل کرده و کنار مي‌گذاريم.

روغن جامد و مايع را در تابه‌اي مخلوط كرده و روي حرارت مي‌گذاريم، آرد را به روغن اضافه كرده و با حرارت متوسط آرد را کمی تفت می‌‌دهیم تا خامی آن گرفته شود، سپس  از آرد تفت خورده را کنار گذاشته و باقی را کاملا سرخ مي‌‌كنيم. (تا حدي كه رنگ آن خرمايي روشن شود و بوي عطر آرد سرخ شده بلند شود) تابه را از روي حرارت برداشته و به هم زدن ادامه مي‌دهيم، پس از يكي، دو دقيقه  شهد را آرام آرام به مخلوط آرد و روغن اضافه مي‌كنيم و خيلي سريع به هم زدن ادامه مي‌دهيم. زعفران و گلاب را افزوده و هم مي‌‌زنيم تا كاملا  تركيب شوند. مواد را نصف کرده و یکی را با محلول نسکافه مخلوط مي‌‌كنيم تا حلوای قهوه‌اي رنگ با طعم نسکافه شود و باقي شهد را به حلوای سفید اولیه که کنار گذاشته بوديم اضافه مي‌‌كنيم، اکنون به صورت مجزا حلواها را روی حرارت ملایم مخلوط مي‌‌نمائيم تا موقع هم خوردن حلوا از ديواره و ظرف جدا شود. حلواها را تا داغ است به ترتیب رنگ دلخواه در قالب سیلیکون پرس كرده و پس از خنک شدن از قالب خارج مي‌‌كنيم.

 نكته:

می‌‌توانید روي حلوا را با خلال پسته، بادام پرك شده، پودر نارگيل یا شکلات و کنجد پوست کنده تزئين كنيد.


1392/5/5



نظرات ارسال شده
samira
پنجشنبه 10 مرداد 1392


عالی بود


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی حلوا سه رنگ ,


نام شما : ایمیل دوست شما :