- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
حلوا سه رنگ
مواد لازم:
آرد كامل گندم :500 گرم.
شكر: 400 گرم.
روغن مايع : 200 گرم.
روغن جامد : 175 گرم.
زعفران دم شده غليظ: نصف پيمانه.
آب : دو پيمانه.
گلاب :4/1 پيمانه.
نسکافه: دو قاشق چایخوری.
آب جوش: یک قاشق سوپخوری.
طرز تهیه
آب و شكر را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد و غليظ شود، سپس از روي حرارت برميداريم تا كاملا خنك شود (بهتر است سه الی چهار ساعت قبل از درست كردن حلوا شهد آن را آماده كنيم). نسکافه را در آب جوش حل کرده و کنار ميگذاريم.
روغن جامد و مايع را در تابهاي مخلوط كرده و روي حرارت ميگذاريم، آرد را به روغن اضافه كرده و با حرارت متوسط آرد را کمی تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود، سپس از آرد تفت خورده را کنار گذاشته و باقی را کاملا سرخ ميكنيم. (تا حدي كه رنگ آن خرمايي روشن شود و بوي عطر آرد سرخ شده بلند شود) تابه را از روي حرارت برداشته و به هم زدن ادامه ميدهيم، پس از يكي، دو دقيقه شهد را آرام آرام به مخلوط آرد و روغن اضافه ميكنيم و خيلي سريع به هم زدن ادامه ميدهيم. زعفران و گلاب را افزوده و هم ميزنيم تا كاملا تركيب شوند. مواد را نصف کرده و یکی را با محلول نسکافه مخلوط ميكنيم تا حلوای قهوهاي رنگ با طعم نسکافه شود و باقي شهد را به حلوای سفید اولیه که کنار گذاشته بوديم اضافه ميكنيم، اکنون به صورت مجزا حلواها را روی حرارت ملایم مخلوط مينمائيم تا موقع هم خوردن حلوا از ديواره و ظرف جدا شود. حلواها را تا داغ است به ترتیب رنگ دلخواه در قالب سیلیکون پرس كرده و پس از خنک شدن از قالب خارج ميكنيم.
نكته:
میتوانید روي حلوا را با خلال پسته، بادام پرك شده، پودر نارگيل یا شکلات و کنجد پوست کنده تزئين كنيد.
1392/5/5