به دخت

 




حلوا خرمايي

خرما دشتستان: 500 گرم-

 آرد سنگك:250 گرم-

 پودر پسته: دو قاشق غذاخوري...


 

 

مغز گردوي خرد شده: دو قاشق غذاخوري

 روغن :200 گرم

 دارچين: يك قاشق چايخوري

طرز تهيه

آرد را الك كرده و با روغن در ظرف نچسب مي‌ريزيم و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا رنگ آرد نسكافه‌اي شود. (دقت كنيد كه آرد نسوزد) هسته خرما را گرفته و با مقداري روغن مايع آنها را چرخ مي‌كنيم، اين عمل را دو بار انجام مي‌دهيم و سپس خرماها را به آرد افزوده و زير و رو مي‌كنيم تا نرم شود. دارچين را هم اضافه نموده، شعله را ملايم كرده تا كاملا مواد مخلوط شوند. گردوي خرد شده را به خمير مي‌‌افزائيم. حلواي داغ را در سيني فر يا ظرف باقلوا به قطر يك سانتي‌متر پهن كرده و پس از سرد شدن به شكل لوزي برش زده، پودر پسته را روي آن پاشيده و سرو مي‌كنيم.


92/4/22

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :