به دخت

 




آش شیربرنج

مواد لازم: برنج، شیر،گلاب،

طرز تهیه: برنج را به مدت دو ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را با دو لیوان آب می‌پزیم تا نرم شود. آنگاه شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می‌کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملاً پخته و غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده و بعد از دو سه جوش آن را از روی حرارت بر می داریم و با شکر یا شیره و یا انواع مربا مصرف می کنیم.

1392/4/15




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :