به دخت

 




سوپ ذرت

ذرت گیاه بومی آمریكای مركزی و مكزیك است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است . این دانه گیاهی دارای ارزش غذایی فراوانی است و برای پیشگیری از پوسیدگی دندان  و بیماریهای پوستی مانند اگزما بسیار مفید است و همچنین در پائین آوردن کلسترول خون  موثر است.

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

کنسرو ذرت : 3 پیمانه

آب مرغ : 5 پیمانه

کره : 2 قاشق غذا خوری

آرد : 3 قاشق غذا خوری

سینه مرغ پخته : 1 فنجان ریش شده

هویج : 1 عدد کوچک

خامه : 50 گرم

آب لیمو :  مقداری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

آرد را در کره تفت داده، سپس آب مرغ را اضافه کنید. کنسرو ذرت را کمی میکس کرده و به سوپ اضافه کنید. هویج را ریز رنده کرده و اضافه کنید و بگذارید بجوشد. وقتی کمی جوشید سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.

در آخر آب لیمو و خامه را اضافه کنید و بگذراید تا جا بیفتد و حالت کرمی داشته باشد. با کمی جعفری و خامه  تزئین کنید.

اگر میخواهید کاملا میکس شده باشد، ذرت را خوب میکس کنید و با کمی آب مرغ مخلوط کنید و از الک عبور دهید.

این سوپ با فلفل سیاه و آبلیمو بسیار خوش طعم خواهد بود.

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :