- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
حلوای مجلسی
مواد لازم:
آرد گندم 700 گرم
آرد برنج 300 گرم
کره 300 گرم
روغن جامد 250 گرم
هل ساییده شده 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت حلوا
شکر 800 گرم
آب 2 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
زعفران ساییده شده 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن جامد را به طور کلی نمیتوان حذف کرد اما میتوان به جای روغن جامد از روغن مایع و کره به صورت نصف نصف استفاده کرد یعنی مقدار کره ای که گفته شد را بیشتر کرد و مقداری هم روغن مایع استفاده کرد.
منظور از پیمانه در اینجا پیمانه های اندازه گیریست که گنجایش 250 میلی لیتر دارد.
آردها را قبل از مصرف 2 بار الک کرده ایم تا سبک شود آرد گندم را به تنهایی با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت تفت میدهیم بعد آرد برنج را اضافه میکنیم نیم ساعت هم با آرد برنج تفت میدهیم بعد از یک و نیم ساعت حتماً یک بار دو تا آرد را با هم الک میکنیم دوباره روی حرارت میگذایم کره و روغن را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت دیگر روی حرارت کم تفت میدهیم تا تغییر رنگ داده و بوی خامی آرد گرفته شود.
تهیه شربت حلوا
آب و شکر و گلاب را مخلوط میکنیم فقط در حد حل شدن شکر روی حرارت میگذاریم و نمیگذاریم بجوشد.
زعفران را اضافه میکنیم و سپس شیره را به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.
اگر حلوا شل باشد میتوان روی حرارت گذاشت و هم زد.
بعد از اینکه حلوا آماده شد و سرد شد روی ورق آلومینیوم میگذاریم و روی آن خرماهایی که به جای هسته داخل آن گردو قرار داده ایم میچینیم و بعد حلوا را رول میکنیم و ورق را روی حلوا میپیچیم کناره های آن را هم میپیچیم و چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم بعد به صورت افقی برش میدهیم.
روش دیگر تزئین این حلوا
نان میکادو را روی میز میگذاریم حلوا را به محض این که آماده شد به صورت گرم یک لایه روی نان میکادو پهن میکنیم و صاف به راحتی این نان رول میشود بعد در یخچال قرار میدهیم چند ساعت بماند خوب خودش را بگیرد بعد برش میزنیم.