به دخت

 




حلوای مجلسی

مواد لازم:

آرد گندم                   700 گرم

آرد برنج                    300 گرم

کره                         300 گرم

روغن جامد                250 گرم

 

 

هل ساییده شده        1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای شربت حلوا

شکر                       800 گرم

آب                          2 پیمانه

گلاب                       1 پیمانه

زعفران ساییده شده    1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

روغن جامد را به طور کلی نمیتوان حذف کرد اما میتوان به جای روغن جامد از روغن مایع و کره به صورت نصف نصف استفاده کرد یعنی مقدار کره ای که گفته شد را بیشتر کرد و مقداری هم روغن مایع استفاده کرد.

منظور از پیمانه در اینجا پیمانه های اندازه گیریست که گنجایش 250 میلی لیتر دارد.

آردها را قبل از مصرف 2 بار الک کرده ایم تا سبک شود آرد گندم را به تنهایی با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت تفت میدهیم بعد آرد برنج را اضافه میکنیم نیم ساعت هم با آرد برنج تفت میدهیم بعد از یک و نیم ساعت حتماً یک بار دو تا آرد را با هم الک میکنیم دوباره روی حرارت میگذایم کره و روغن را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت دیگر روی حرارت کم تفت میدهیم تا تغییر رنگ داده و بوی خامی آرد گرفته شود.

 

تهیه شربت حلوا

آب و شکر و گلاب را مخلوط میکنیم فقط در حد حل شدن شکر روی حرارت میگذاریم و نمیگذاریم بجوشد.

زعفران را اضافه میکنیم و سپس شیره را به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.

اگر حلوا شل باشد میتوان روی حرارت گذاشت و هم زد.

بعد از اینکه حلوا آماده شد و سرد شد روی ورق آلومینیوم میگذاریم و روی آن خرماهایی که به جای هسته داخل آن گردو قرار داده ایم میچینیم و بعد حلوا را رول میکنیم و ورق را روی حلوا میپیچیم کناره های آن را هم میپیچیم و چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم بعد به صورت افقی برش میدهیم.

 

روش دیگر تزئین این حلوا

نان میکادو را روی میز میگذاریم حلوا را به محض این که آماده شد به صورت گرم یک لایه روی نان میکادو پهن میکنیم و صاف به راحتی این نان رول میشود بعد در یخچال قرار میدهیم چند ساعت بماند خوب خودش را بگیرد بعد برش میزنیم.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :