به دخت

 




قیمه نذری ( برای 100 نفر)

 مواد لازم:

لپه: 3 کیلوگرم

گوشت خرد شده : 10 کیلوگرم

سیب زمینی: 7 کیلوگرم

روغن: 4 کیلوگرم

رب: 2.5 کیلوگرم

پیاز: 5 کیلوگرم

آبلیمو : به مقدار لازم

زعفران: 1 مثقال

زرشک: به میزان لازم

هل و گلاب: به میزان لازم

نمک و فلفل و زرچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را در روغن تفت می دهیم ، فلفل ، زردچوبه و رب را هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و با مقداری آب می پزیم.

در ظرف دیگر لپه ای را که از قبل خیس کرده ایم راکمی تفت داده و  پیاز را هم جداگانه سرخ می کنیم.

2  ساعت قبل از اینکه گوشت بپزد لپه و پیاز داغ را اضافه می کنیم. در نیم ساعت آخر پخت,  نمک ، زرشک، هل ، گلاب و آبلیمو و زعفران دم کرده را به خورش اضافه می کنیم.



سیب زمینی را هم خلال کرده و در روغن تفت می دهیم . اگر خورش را در حجم زیاد درست کردید می شود سیب زمینی سرخ شده را قبل از کشیدن غذا در خورش مخلوط کرد، اما اگر بخواهید شکل زیباتری داشته باشد سیب زمینی را موقع کشیدن در روی خورش می ریزیم.

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :