به دخت

 




عسل

 عسل: یک واژه عربی است. در پاریس به آن انگبین می‌گویند، چون پس از گرفتن شهد گل‌ها، آن‌ها را در کیسه کوچکی به نام انگبین ذخیره می‌کنند. عسل یک ماده اولیه برای گیاهان دارویی به شمار می‌رود.

  


 

خواص درمانی: درون عسل قندهایی مانند گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی مثل پتاسیم، کلرید سدیم، منیزیم، کلسیم، فسفات، گوگرد، آهن است. دارای ویتامین‌های B1، B2، B6، B3، B5 و C است. عسل خاصیت میکروب‌کشی بسیاری دارد، طوری که تحقیقات نشان داده که گذاشتن آن بر روی زخم مانع از عفونت آن می‌شود. تحقیقات نشان داده است که آنزیم گلوکز اکسیداز به آرامی آزاد می‌شود و پراکسید ئیدروژن که ضدعفونی‌کننده است به طور زیادی آزاد می‌کند و باکتری‌ها را از بین می‌برد. عسل راحت هضم می‌شود. پس برای خوردن آن نگران معده‌تان نباشید. آنتی‌اکسیدان عسل از سرطان‌ها جلوگیری می‌کند. در دراروهای عسل 98% عسل را با ترکیب دارچین استفاده می‌کنند.

* ورم مفاصل: یک فنجان آب داغ + 2 قاشق عسل + 1 قاشق دارچین -  هر روز بنوشند تا درمان شود.

* عفونت مثانه: 2 قاشق غذاخوری عسل + 1 قاشق چای‌خوری دارچین + 1 لیوان آب گرم -هر روز بنوشید.

* درد دندان: 5 قاشق چای‌خوری عسل + 1 قاشق چای‌خوری دارچین - روزی سه بار روی دندان بگذارید.

* سیاه شدن موی سر سفید (زودتر سفید نشدن) :gr 300 عسل + یک مثقال زعفران + gr 75 سعد کوفی

* سرماخوردگی: یک قاشق غذاخوری عسل +  قاشق چای‌خوری دارچین - سه روز میل کنید.

یک قاشق غذاخوری عسل + 1 لیوان آب جوش + 1 عدد لیموترش - دو روز 2 بار میل شود.

* سرطان: ترکیب 1 قاشق چای‌خوری دارچین + 1 قاشق غذاخوری عسل برای درمان سرطان معده و استخوان مناسب است.

* معده درد: مخلوط 1 قاشق غذاخوری عسل +  قاشق چایخوری دارچین- 2 بار در روز میل شود.

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :