- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
عسل
عسل: یک واژه عربی است. در پاریس به آن انگبین میگویند، چون پس از گرفتن شهد گلها، آنها را در کیسه کوچکی به نام انگبین ذخیره میکنند. عسل یک ماده اولیه برای گیاهان دارویی به شمار میرود.
خواص درمانی: درون عسل قندهایی مانند گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی مثل پتاسیم، کلرید سدیم، منیزیم، کلسیم، فسفات، گوگرد، آهن است. دارای ویتامینهای B1، B2، B6، B3، B5 و C است. عسل خاصیت میکروبکشی بسیاری دارد، طوری که تحقیقات نشان داده که گذاشتن آن بر روی زخم مانع از عفونت آن میشود. تحقیقات نشان داده است که آنزیم گلوکز اکسیداز به آرامی آزاد میشود و پراکسید ئیدروژن که ضدعفونیکننده است به طور زیادی آزاد میکند و باکتریها را از بین میبرد. عسل راحت هضم میشود. پس برای خوردن آن نگران معدهتان نباشید. آنتیاکسیدان عسل از سرطانها جلوگیری میکند. در دراروهای عسل 98% عسل را با ترکیب دارچین استفاده میکنند.
* ورم مفاصل: یک فنجان آب داغ + 2 قاشق عسل + 1 قاشق دارچین - هر روز بنوشند تا درمان شود.
* عفونت مثانه: 2 قاشق غذاخوری عسل + 1 قاشق چایخوری دارچین + 1 لیوان آب گرم -هر روز بنوشید.
* درد دندان: 5 قاشق چایخوری عسل + 1 قاشق چایخوری دارچین - روزی سه بار روی دندان بگذارید.
* سیاه شدن موی سر سفید (زودتر سفید نشدن) :gr 300 عسل + یک مثقال زعفران + gr 75 سعد کوفی
* سرماخوردگی: یک قاشق غذاخوری عسل + قاشق چایخوری دارچین - سه روز میل کنید.
یک قاشق غذاخوری عسل + 1 لیوان آب جوش + 1 عدد لیموترش - دو روز 2 بار میل شود.
* سرطان: ترکیب 1 قاشق چایخوری دارچین + 1 قاشق غذاخوری عسل برای درمان سرطان معده و استخوان مناسب است.
* معده درد: مخلوط 1 قاشق غذاخوری عسل + قاشق چایخوری دارچین- 2 بار در روز میل شود.