به دخت

 




طب سنتي آجیل

اگر مهمانی در طی روز باشد استفاده از آجیل، میوه و شیرینی اشکال ندارد. ولی سعی کنید همراه غذای پخته از آنها استفاده نکنید و اگر جایی خواستید غذای پخته بخورید هرگز آجیل، میوه و شیرینی با آن نخورید مگر دو سه ساعت قبل از غذا. میوه را جدا از شیرینی و آجیل مصرف کنید. در رابطه با شیرینی‌ها بهتر است شیرینی‌های سالمی است که در بازار به فروش می‌رسد و با آرد و مواد اولیه سالم آنها را درست می‌کننداستفاده کنید. در هنگام خوردن شیرینی هم سعی شود با آن آب نخورید که مضر خواهد بود.

 

 از تخمه‌های دارای روغن‌های سرد مانند آفتاب‌گردان و تخمه ژاپنی و امثال آن به هیچ وجه استفاده نکنید، به جای آن می‌توانید انواع مختلف تخمه کدو مصرف کنید که بسیار مفید است. تخم خربزه و طالبی هم مفید است و هم‌چنین تخم یک نوع صنوبر به نام چلغوز که در ایران وجود ندارد اما در اروپا خیلی طرفدار دارد نیز خوب است. در مورد آجیل باید دقت کنید هر میوه‌ای که خدا بسته آفریده است مانند گردو و بادام را هرگز در آجیل‌ها اگر به صورت باز باشند استفاده نکنید، چرا که باید در زمان مصرف شکسته شوند و یا زمان کوتاهی از شکسته شدن آن گذشته باشد (مانند پرتقال که میوه‌ای بسته است و درست نیست که ما آن را به صورت باز قرار دهیم جز در زمان مصرف) ولی پسته و فندق که خودش باز است اشکال ندارد که مغزش را جدا کنید.

مصرف آجیل برای کاهش چربی خون و غلظت خون نیز بسیار مفید و لازم بوده و سبب افزایش کارکرد مغز و سلامت کبد و قلب می‌شود.

از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران و طبق تحقیقات انجام شده، بهترین آجیل‌ها به ترتیب بادام درختی، گردو و فندق است.

مصرف روزانه 7 تا 21 بادام برای پاکسازی کبد، تقویت استخوان‌ها، رشد قدی اطفال و افزایش هوش و حافظه مؤثر است. قبلاً ذکر کردیم که بادام در زمان مصرف باید شکسته شود. متخصصان تغذیه در آمریکا تأکید کردند افرادی که نتایج تست انسولین آنها غیرعادی بوده و در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، می‌توانند با افزودن بادام به رژیم غذایی خود از بروز دیابت پیشگیری کنند. مغز بادام در زمینه‌های دیگر مانند سلامت قلبی و عروقی و متابولیکی نیز مفید است.

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :