- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طب سنتي آجیل
اگر مهمانی در طی روز باشد استفاده از آجیل، میوه و شیرینی اشکال ندارد. ولی سعی کنید همراه غذای پخته از آنها استفاده نکنید و اگر جایی خواستید غذای پخته بخورید هرگز آجیل، میوه و شیرینی با آن نخورید مگر دو سه ساعت قبل از غذا. میوه را جدا از شیرینی و آجیل مصرف کنید. در رابطه با شیرینیها بهتر است شیرینیهای سالمی است که در بازار به فروش میرسد و با آرد و مواد اولیه سالم آنها را درست میکننداستفاده کنید. در هنگام خوردن شیرینی هم سعی شود با آن آب نخورید که مضر خواهد بود.
از تخمههای دارای روغنهای سرد مانند آفتابگردان و تخمه ژاپنی و امثال آن به هیچ وجه استفاده نکنید، به جای آن میتوانید انواع مختلف تخمه کدو مصرف کنید که بسیار مفید است. تخم خربزه و طالبی هم مفید است و همچنین تخم یک نوع صنوبر به نام چلغوز که در ایران وجود ندارد اما در اروپا خیلی طرفدار دارد نیز خوب است. در مورد آجیل باید دقت کنید هر میوهای که خدا بسته آفریده است مانند گردو و بادام را هرگز در آجیلها اگر به صورت باز باشند استفاده نکنید، چرا که باید در زمان مصرف شکسته شوند و یا زمان کوتاهی از شکسته شدن آن گذشته باشد (مانند پرتقال که میوهای بسته است و درست نیست که ما آن را به صورت باز قرار دهیم جز در زمان مصرف) ولی پسته و فندق که خودش باز است اشکال ندارد که مغزش را جدا کنید.
مصرف آجیل برای کاهش چربی خون و غلظت خون نیز بسیار مفید و لازم بوده و سبب افزایش کارکرد مغز و سلامت کبد و قلب میشود.
از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران و طبق تحقیقات انجام شده، بهترین آجیلها به ترتیب بادام درختی، گردو و فندق است.
مصرف روزانه 7 تا 21 بادام برای پاکسازی کبد، تقویت استخوانها، رشد قدی اطفال و افزایش هوش و حافظه مؤثر است. قبلاً ذکر کردیم که بادام در زمان مصرف باید شکسته شود. متخصصان تغذیه در آمریکا تأکید کردند افرادی که نتایج تست انسولین آنها غیرعادی بوده و در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، میتوانند با افزودن بادام به رژیم غذایی خود از بروز دیابت پیشگیری کنند. مغز بادام در زمینههای دیگر مانند سلامت قلبی و عروقی و متابولیکی نیز مفید است.