- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نگهداری پنیر
* برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، روی ظرف بریده شده آن، کمی کره یا روغن بمالید. برای این منظور همچنین میتوانید دستمال تمیزی را که پرز پس ندهد به وسیلهی سرکه خیس کنید و به دور قالب پنیر بپیچید.
* اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ میشود.
* چنانچه پنیر را درون فویل آلومینیومی بپیچید، برای جلوگیری از خشک شدن آن مؤثر است.
* اگر پنیر را میان پارچهای که در سرکهی انگور خیساندهاید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهد یافت و ضمناً مدت زیادتری تازه خواهد ماند.
* اگر پنیر شما نرم است و میخواهید سفت شود، آن را درون آب نمک جوشیده ولی سرد شده بیندازید. هر چقدر مقدار نمک بیشتر باشد پنیر سفتتر میشود.
* برعکس اگر پنیر شما سفت است و میخواهید نرم شود آن را درون آب جوشیدهی بدون نمک بیندازید.
* همچنین میتوانید پنیر سفت را درون دوغ، خیس کنید.
* پنیری را که کپک زده است دور نریزید بلکه آن را درون ظرف درداری قرار دهید، چند حبه قند در آن بیندازید و سپس در ظرف را بگذارید، با این کار کپکها از پنیر جدا شده و سراغ قند میروند. سپس در ظرف را برداشته، پنیر را میل کنید و حبه قندها را بیرون بیندازید.
* چنانچه برای تهیه بعضی از غذاها مانند پیتزا به پنیر رنده شده نیاز دارید قبل از رنده کردن پنیر، اندکی روغن روی رنده بمالید، به این ترتیب پنیر به رنده نخواهد چسبید و به آسانی شسته خواهد شد.
* اگر میخواهید پنیر دیر فاسد شود همیشه آن را در ماست یا آب ماست بیندازید.