به دخت

 




نگهداری پنیر

* برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، روی ظرف بریده شده آن، کمی کره یا روغن بمالید. برای این منظور همچنین می‌توانید دستمال تمیزی را که پرز پس ندهد به وسیله‌ی سرکه خیس کنید و به دور قالب پنیر بپیچید.

* اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ می‌شود.

* چنانچه پنیر را درون فویل آلومینیومی بپیچید، برای جلوگیری از خشک شدن آن مؤثر است.

* اگر پنیر را میان پارچه‌ای که در سرکه‌ی انگور خیسانده‌اید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهد یافت و ضمناً مدت زیادتری تازه خواهد ماند.

* اگر پنیر شما نرم است و می‌خواهید سفت شود، آن را درون آب نمک جوشیده ولی سرد شده بیندازید. هر چقدر مقدار نمک بیشتر باشد پنیر سفت‌تر می‌شود.

* برعکس اگر پنیر شما سفت است و می‌خواهید نرم شود آن را درون آب جوشیده‌ی بدون نمک بیندازید.

* همچنین می‌توانید پنیر سفت را درون دوغ، خیس کنید.

* پنیری را که کپک زده است دور نریزید بلکه آن را درون ظرف درداری قرار دهید، چند حبه قند در آن بیندازید و سپس در ظرف را بگذارید، با این کار کپک‌ها از پنیر جدا شده و سراغ قند می‌روند. سپس در ظرف را برداشته، پنیر را میل کنید و حبه قندها را بیرون بیندازید.

* چنانچه برای تهیه بعضی از غذاها مانند پیتزا به پنیر رنده شده نیاز دارید قبل از رنده کردن پنیر، اندکی روغن روی رنده بمالید، به این ترتیب پنیر به رنده نخواهد چسبید و به آسانی شسته خواهد شد.

* اگر می‌خواهید پنیر دیر فاسد شود همیشه آن را در ماست یا آب ماست بیندازید.

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :