به دخت

 




چه کار کنیم شیر سر نرود

* برای آن که شیر شما هنگام جوشیدن سر نرود، می‌توانید از شیرجوش‌های مخصوص استفاده و اگر چنین ظرفی در اختیار ندارید، لبه ظرف یعنی قسمت بالای آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید. کف شیر بالاتر از آن نخواهد آمد.

* قاشق بزرگ و تمیزی مانند قاشق‌های بزرگ چوبی و یا ملاقه داخل شیر بگذارید به طوری که دسته آن روی لبه‌ی ظرف قرار بگیرد.

* درپوش‌های توری یا مشبک نیز از سر رفتن شیر جلوگیری خواهد کرد. در گذشته، از این گونه درپوش‌ها و ظروف دو طبقه برای گرفتن سرشیر نیز استفاده می‌کردند. به این معنی که وقتی شیر کف می‌کرد، سرشیر آن در محفظه‌ای واقع در طبقه بالا جمع می‌شد.

* و بالاخره اگر شعله‌ی چراغ را پایین بکشید و شیر را به آرامی و با حرارت ملایم بجوشانید، احتمال سر رفتن آن اندک خواهد شد.

 اگر شیر بسوزد

* اگر شیر روی چراغ ماند و ته گرفت و سوخت، برای از بین بردن طعم سوختگی از شیر، ظرف را درون آب سرد بگذارید و به اندازه یک نوک انگشت، یعنی در حدود یک‌هشتم یک قاشق چایخوری یا مرباخوری نمک درون شیر بریزید. طعم و بوی سوختگی برطرف خواهد شد.

* مقدار کمی شکر درون شیر بریزید. ولی به هم نزنید. به جلوگیری از سوختن شیر کمک خواهد کرد.

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :