به دخت

 




طرز تهیه ی قیمه نثار (برای 100 نفر)

مواد لازم:

برنج  18 کیلو

گوشت گوساله 10 کیلو

رب 2 کیلو

روغن 6 کیلو

 

پیاز 8 کیلو

زردچوبه 200 گرم

فلفل 20 گرم

نمک سنگ 6 کیلو(برای خیس کردن برنج)

نمک کف     نیم کیلو

ابلیمو  1شیشه ی کوچک

زرشک 700 گرم

خلال پسته 700 گرم

خلال بادام  500 گرم

خلال نارنج 300 گرم

روغن مایع 1لیتر(جهت درست کردن اجیل)

شکر 500گرم

هل 75 گرم

گلاب 1 شیشه

دارچین 50 گرم

زیره 50 گرم

پودر گشنیز 50 گرم

گل سرخ 50 گرم

زعفران  1مثقال

طرز تهیه:

اول گوشت را خوب می شوییم تا خون اب گرفته شود بعد ان را با پیازکمی تفت می دهیم. زردچوبه را به ان اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم بعد نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد از ان رب را اضافه میکنیم و خوب تفت می دهیم بعد اب می بندیم تا خوب بجوشد و گوشت ها بپزد.بعد از اینکه از پخته شدن گوشت ها مطمئن شدیم ادویه های دیگر را اضافه کرده و بعد گلاب و ابلیمو را اضافه می کنیم ومی گذاریم کمی ریز بجوشد.

نحوه ی اماده کردن اجیل قیمه نثار:

اول تلخ اب خلال نارنج را می گیریم بعد ان را با زعفران تفت می دهیم.بعد زرشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم بعد خلال بادام و پسته را اضافه کرده و تفت می دهیم و در اخر شکر را اضافه کرده و تفت می دهیم.کمی هم از برنج مان را زعفزانی کرده و به ان اضافه می کنیم.

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :