صفحه اصلی
ثبت نام
ورود اعضا
پرسش و پاسخ
نگارخانه
دوستان ما
درباره ما
ارتباط با ما
                              
- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
چگونه سبزی را بشوییم؟
به گفته ی متخصصان، اکثر سبزیها به انواع آفتکشها و سموم کشاورزی آغشته اند.
همچنین به دلیل تماس نزدیک با خاک، به تخمهای انگل آلوده می باشند و اگر به خوبی و به طور کامل شسته نشوند، به راحتی سبب ورود عفونت و آلودگی به بدن مصرف کننده میشوند.
با توجه به اینکه سبزی آلوده یکی از شایعترین عوامل انتقال بیماریهای میکروبی مثل وبا و اسهال است، در مواقعی که احتمال آلودگی و بیماری وجود دارد، حتما سبزی را پس از انگلزدایی و ضدعفونی به طور کامل بپزید و سپس مصرف کنید و از مصرف سبزیهای خام خودداری کنید به دلیل اهمیت شستشوی کامل سبزی توسط مصرف کنندگان، بهتر است برای حفظ سلامت خود و خانواده تان هنگام شستشوی سبزی، کارهای زیر را به ترتیب انجام دهید:
پاکسازی:
شستن سبزی
ابتدا سبزیها را به خوبی پاک کنید. سپس برای از بین بردن گل و لای سبزی، آن را با آب سالم بشویید. انگلزدایی:
سبزیها را در یک ظرف بزرگ پُر از آب ریخته و به ازای هر لیتر آب، 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا تمام سبزیها در داخل کفاب قرار بگیرند. سپس مدت 5 دقیقه سبزی ها را در کفاب نگه دارید تا تخم انگلها از آنها جدا شوند.
بعدا سبزی انگل زدایی شده را از روی کفاب جمعآوری کرده و ظرف و سبزی را دوباره با آب سالم شستشو دهید تا باقی مانده مایع ظرفشویی از آن جدا شود.
ضدعفونی:
برای ضدعفونی کردن و از بین بردن میکروبها، یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین 70 درصد را در ظرف 5 لیتری پُر از آب بریزید. سپس سبزیها را برای مدت 5 تا 10 دقیقه در آن بریزید تا ضدعفونی شوند.
شستشو و آبکشی:
سبزیهای ضدعفونی شده را از محلول پرکلرین بیرون آورده و چند بار با آب سالم بشویید.
هفته نامه سلامت
پاکسازی:
شستن سبزی
ابتدا سبزیها را به خوبی پاک کنید. سپس برای از بین بردن گل و لای سبزی، آن را با آب سالم بشویید. انگلزدایی:
سبزیها را در یک ظرف بزرگ پُر از آب ریخته و به ازای هر لیتر آب، 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا تمام سبزیها در داخل کفاب قرار بگیرند. سپس مدت 5 دقیقه سبزی ها را در کفاب نگه دارید تا تخم انگلها از آنها جدا شوند.
بعدا سبزی انگل زدایی شده را از روی کفاب جمعآوری کرده و ظرف و سبزی را دوباره با آب سالم شستشو دهید تا باقی مانده مایع ظرفشویی از آن جدا شود.
ضدعفونی:
برای ضدعفونی کردن و از بین بردن میکروبها، یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین 70 درصد را در ظرف 5 لیتری پُر از آب بریزید. سپس سبزیها را برای مدت 5 تا 10 دقیقه در آن بریزید تا ضدعفونی شوند.
شستشو و آبکشی:
سبزیهای ضدعفونی شده را از محلول پرکلرین بیرون آورده و چند بار با آب سالم بشویید.
هفته نامه سلامت