به دخت

 




کباب لقمه زعفرانی

کباب لقمه زعفرانی مواد لازم :
گوشت چرخ‌كرده (مخلوط قلوه گاه گوسفندی و گوساله) 600 گرم
پیاز 200 گرم
نمك یك قاشق مرباخوری
جوش‌شیرین نصف قاشق چایخوری
زعفران به اندازه کافی

طرز تهیه :
پیاز را چرخ كنید و سپس در یخچال به مدت 2 ساعت نگه دارید تا آب آن جدا شود . آب پیاز را دور ریخته و باقی آن را به گوشت اضافه كنید بعد با گوشت چرخ‌شده و نمك به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم. جوش‌شیرین را نیز در همین موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه می‌دهیم.
به اندازه یك نارنگی از گوشت را برداشته و به سیخ می‌كشیم و صاف می‌كنیم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه‌ای آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سیخ می‌چسبانیم. برای كباب‌شدن روی آتش ابتدا یك طرف آن را می‌گذاریم تا مقدار كمی بپزد در این لحظه آن را سریع پشت و رو می‌كنیم بعد با حرارت ملایم می‌پزیم تا مغزپخت شود.سپس گوجه‌ها را هم به سیخ كشیده و كباب می‌كنیم.
نکته :
گوشت را به اندازه ای كه نیاز دارید به سیخ كشیده و با انگشتان دست روی گوشت فشار آورده تا این كه حالت گوشت به سیخ كشیده شده كنگره ای شود ( توجه باید داشت كه گوشت نباید در موقع كشیدن به سیخ به قطعات ریز خرد شود )
كباب را با حرارت ملایم بپزید .



نظرات ارسال شده
محدثه
شنبه 18 شهریور 1391


برای چی ج.شن شیرین میزینم؟برای اینکه پف کنه و پوک بشه؟ استفاده از جوش شیرین خیلی خوب نیست حتی استفاده از ان در نانوایی ها هم ممنوع شده است


1
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :