- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
کباب لقمه زعفرانی
مواد لازم :
گوشت چرخكرده (مخلوط قلوه گاه گوسفندی و گوساله) 600 گرم
پیاز 200 گرم
نمك یك قاشق مرباخوری
جوششیرین نصف قاشق چایخوری
زعفران به اندازه کافی
طرز تهیه :
پیاز را چرخ كنید و سپس در یخچال به مدت 2 ساعت نگه دارید تا آب آن جدا شود . آب پیاز را دور ریخته و باقی آن را به گوشت اضافه كنید بعد با گوشت چرخشده و نمك به مدت ده دقیقه ورز میدهیم. جوششیرین را نیز در همین موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه میدهیم.
به اندازه یك نارنگی از گوشت را برداشته و به سیخ میكشیم و صاف میكنیم. بعد با دو انگشت به صورت لقمهای آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سیخ میچسبانیم. برای كبابشدن روی آتش ابتدا یك طرف آن را میگذاریم تا مقدار كمی بپزد در این لحظه آن را سریع پشت و رو میكنیم بعد با حرارت ملایم میپزیم تا مغزپخت شود.سپس گوجهها را هم به سیخ كشیده و كباب میكنیم.
نکته :
گوشت را به اندازه ای كه نیاز دارید به سیخ كشیده و با انگشتان دست روی گوشت فشار آورده تا این كه حالت گوشت به سیخ كشیده شده كنگره ای شود ( توجه باید داشت كه گوشت نباید در موقع كشیدن به سیخ به قطعات ریز خرد شود )
كباب را با حرارت ملایم بپزید .