به دخت

 




کباب بختیاری سنتی

کباب بختیاری سنتی گردشگران خارجی به ویژه فرانسویان هنگام سفر به ایران و خطه عشایری چهارمحال و بختیاری همواره از غذای کباب بختیاری به خوبی یاد می کنند. دراین بین فرانسویانی که به چهارمحال و بختیاری سفر کرده اند هنگامی که برای غذاخوردن سفارش غذا می دهند، بدون درنگ نام از کباب بختیاری می برند و حتی برخی از آنها در آستانه صرف غذا نیز از سلف و نحوی پخت آن عکسبرداری و فیلم برداری می کنند.

مواد لازم:
فیله مرغ 5 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران 2/1 قاشق چایخوری
پیاز کوچک خلال شده 1 عدد
روغن زیتون یا مایع 3 قاشق سوپخوری
فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند 5 عدد
ب ماست 1 قاشق سوپخوری
سیخ کباب چوبی یا فلزی به مقدار کافی
طرز تهیه :
ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید 4 تا 5 عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد .



نظرات ارسال شده
حمیده
شنبه 18 شهریور 1391


ترکیب ماست و گوشت قرمز گوشت را سفت کرده و هضم ان را برای معده دشوار میکند


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :