به دخت

 




طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کبابیکی از غذاهای مورد توجه ما ایرانی ها کباب می باشد . حال غداهایی مختلف و با نام های مختلف به شکل کباب در آمده و بسیار مورد توجه مردم ما قرار گرفته است . گاهی با شنیدن نام کباب همگان به یاد کباب چرب و دوغ و ... می افتند به همین خاطر امروز بر آن هستیم که آموزش درست کردن یکی از انواع کباب یا تاس کباب را در اختیار شما قرار دهیم و آرزو کنیم از خوردن این غذا لذت ببرید .

مواد لازم برای چهار نفر
گوشت: یك كیلو
سیب‌زمینی: نیم كیلو
پیاز درشت: چهار عدد
خودفرنگی: به مقدار لازم
گرد سماق: یك قاشق
رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم
روغن: كمی
نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار كافی
گوجه‌فرنگی: چهار عدد
طرز تهیه:
ابتدا باید اشاره داشت كه بسته به میل خود می‌توانید در تاس كباب، سیب‌زمینی را به صورت پخته، به همراه گوشت آماده كنید و یا اینكه جدا سرخ كنید و در پایان آن را روی غذا بریزید.اما طرز تهیه این غذا، شما ابتدا باید گوشت‌ها را ورقه كنید، سپس پیاز را حلقه كنید، ته قابلمه یك ورقه پیاز بچینید، روی آن گوشت بریزید و دوباره پیاز بگذارید و رویش دوباره گوشت بگذارید. در ظرف دیگر با رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه و كمی آب‌جوش و مقداری روغن یك سس غلیظ درست كنید و داخل ظرف بریزید تا جوش بخورد، همین جوش خوردن باعث می‌شود كه پیازها له شود و آب این خوراك بسیار غلیظ شود، پس از اینكه چنگال را در گوشت فرو بردید و متوجه شدید كه گوشت پخته شد. خوراك شما آماده است، در این هنگام، سماق را روی خوراك بریزید و گوجه‌فرنگی‌ها را هم داخل قابلمه بریزید تا چند دقیقه جوش بخورد، حال این خوراك آماده است، داخل ظرف بریزید و با نخودفرنگی پخته و سیب‌زمینی سرخ شده آن را تزیین كنید. این غذا را در صورت تمایل هم می‌توانید با برنج و هم با نان میل كنید.



نظرات ارسال شده
حمیده
شنبه 18 شهریور 1391


یه خورده شبیه ابگوشته بدون نخود لوبیا!!!


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :