به دخت

 




خورش ترشی تره

خورش ترشی ترهمواد لازم :
آب نارنج 2 فنجان
لوبیا چیتی 250 گرم
عدس 250 گرم
آرد برنج 100 گرم
اسفناج 1000 گرم
نعناع 125 گرم
شوید یا شبت 125 گرم
گشنیز 125 گرم
جعفری ساطوری شده 125 گرم
سیر 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
روغن 150 گرم

طرز تهیه :
لوبیا چیتی و عدس مجموعا 500 گرم باشد , سبزی مخلوط ( شبت , گشنیز , نعناع و جعفری ) باشد , می توان یا از رب نارنج استفاده كرد یا آب نارنج ) .
حبوبات را با دو سه قاشق پیاز سرخ كرده و كمی نمك و مقداری آب در ظرفی میریزیم و می گذاریم كاملا بپزد , سبزیهای مخلوط را بعد از تمیز كردن ریز خرد می كنیم و سیر را می كوبیم و لانرا در سه چهار قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ می كنیم , بعد سبزیهای خرد شده را داخل سیر سرخ شده می ریزیم و سبزی را كمی سرخ می كنیم , بقیه روغن را داخل سبزی می ریزیم این مایه را داخل حبوبات پخته شده می ریزیم اسفناج را بعد از تمیز كردن كمی درشت خرد می كنیم و داخل مایه می ریزیم و می گذاریم تا اسفناج نیز كاملا بپزد آنگاه آرد برنج را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل مایه میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود , این خورش باید به سفتی یك آش معمولی باشد , بعد از اماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می كنیم و تخم مرغها را در ظرفی می شكنیم و كمی نمك می زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره میریزیم و آن را بهم می زنیم , تخم مرغ كه یكی دو جوش زد خورش آماده است .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :