به دخت

 




طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی

طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی چند سالی است كه مرغ سوخاری به‌صورت‌های مختلف در فهرست غذاهای فوری خانواده‌ها – به‌خصوص رستوران‌های غذاهای سریع (فست فود) – قرار گرفته و در بین بچه‌ها نیز طرفداران زیادی دارد ولی ماهی سوخاری با خواص بسیار و تنوع موجود در میان ماهی‌ها در این فهرست جایی ندارد.
درحالی كه شما می‌توانید آن را به عنوان غذای فوری در خانه طبخ كرده و از خوردن‌اش لذت ببرید. این روش پخت ماهی برای تشویق بچه‌هایی كه میانه خوبی با طعم و مزه ماهی ندارند، بسیار كاربردی است.

مواد لازم برای 4 نفر:
- یك پیمانه سس مایونز
- یك حبه سیر (رنده شود)
- نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
- پوست نصف لیموترش (رنده شود)
- 2 قاشق چای‌خوری آب لیموترش
- یك قاشق سوپ‌خوری گشنیز تازه (خرد شود)
- 675 گرم فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)
- 2 عدد تخم‌مرغ (زده شود)
- 115 گرم یا 2 پیمانه آرد سوخاری
- مقداری روغن مخصوص سرخ‌كردنی
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
- تعدادی لیموترش برای سرو
طرز تهیه:
1 – برای درست‌كردن سس این ماهی سوخاری، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده‌شده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط كرده، سپس با نمك و فلفل سیاه طعم‌دار كنید. پس از آنكه مواد خوب با هم مخلوط شدند، كاسه محتوای سس را به یخچال منتقل كنید.
2 - فیله ماهی‌ها را شسته و پس از خشك‌شدن، به‌صورت تكه‌های نواری 4 تا 5 سانتی‌متری خرد كنید.
سپس هریك از فیله‌های نواری را در تخم‌مرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی كه مقداری از فیله‌ها را به همین صورت آماده كردید، آنها را سرخ كنید. 3 – برای سرخ‌كردن فیله ماهی‌ها، قابلمه گودی آماده كرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.
سپس آن تعداد از فیله ماهی‌ها را كه آماده كرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود.
هنگامی كه فیله ماهی‌ها به رنگ طلایی متمایل به قهوه‌ای درآمد، آنها را از روغن خارج كرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافی‌شان خارج شود.
4 – در فاصله سرخ‌شدن فیله ماهی‌ها، بقیه را آماده كرده و پس از خارج‌كردن هریك از فیله‌ها از داخل روغن، یكی دیگر را جایگزین كنید. در پایان، فیله‌ها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو كنید.
نكته: ‌به جای آرد سوخاری می‌توانید از پودر خمیر داخل نان‌های فانتزی هم استفاده كنید.
برگرفته از آشپز ایرانی




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :