- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
ماهی قزل آلا شکم پر
ماهی قزل آلا 2 عدد
• ا رازیانه
• 5 جیاماس دانه رازیانه
• 2 سیر میخک
• روغن زیتون
• کره 100 گرمی
• 100 گرم شوید تازه
• 3 مسطح برگ جیاماس جعفری
• 3 جیاماس باسیل تازه
• 3 جیاماس نعنا تازه
• 3 سیب زمینی
• 1 لیموترش
• 200 گرم سرکه
• مقداری سس گوجه فرنگی
• 2 کیسه های بخار یا فویل
قبل از شروع فر را با درجه 190 درجه روشن کنید تا خوب داغ شود . خوب حالا مایتابه را روی میز گذاشته و نیمی از کره را با روغن زیتون کف مایتابه ریخته و رازیانه را به قطعاتی ریز خرد کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم و برای انکار شما می توانید با حرارتی متسوط حدودا 5 دقیقه تفت بدید .
حالا سیر را که خوب خرد ریز شده است به رازیانه اضافه می کنیم و در همین حال اگر دقت کنید رنگ رازیانه کمی قهوه ای شده است و نرم شده و اگر بچشیدش شیرین شده است .
حالا تمام گیاهان که می خواهید اضافه کنید را خوب ریز کرده و به کره روی حرارت اضافه می کنید . حالا در سینی فر خود کاغذ را پهن کرده و ماهی را از وسط برش داده و ماده ای که قبلا تفت داده اید را کمی قاچ لیمو و پیاز اضافه کرده و شکمش را به اصطلاح پر می کنیم . برای خوشمزه تر شدن آن می توانید از کمی سیب زمینی و سس گوجه فرنگی یا رب و سرکه نیز استفاده کنید و حالا ماهی را فویل بندی کرده و درون فر قرار می دهیم .
حدودا 20 الی 25 دقیقه طول می کشد ، حالا ماهی را در می آوریم و می گذاریم تا 2 الی 3 دقیقه بگذرد تا خنک شود و بعد از این شما می توانید به راحتی در بشقابی آن را سرو کنید البته این غذا به همراه سالاد سیب زمینی یا سالاد سبزیجات بسیار خوشمزه تر می شود .
نوش جان