- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طرز تهیه آش گوجه سبز
حالا كه فصل وفور گوجه سبز است، اگر با طعم ترش، میانه خوبی دارید و گوجه سبز هم از جمله میوه های مورد علاقه شما است، علاوه بر خوردن آن به صورت خام، فرصت را غنیمت شمرده و برای مزه دار كردن غذاهای مختلف، از طعم ترش آن استفاده كنید.
آش گوجه سبز، یكی از خوشمزه ترین غذاهای فصلی است و حتما با ذائقه شما هماهنگ است.
مواد لازم:
گوجه سبز 750 گرم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
سبزی آش یك كیلوگرم
بلغور گندم 2 پیمانه
لوبیا قرمز یك پیمانه
عدس یك پیمانه
نعنا خشك 3 قاشق سوپخوری سرخالی
پیاز نیم كیلوگرم
نمك به اندازه كافی
فلفل یك قاشق چایخوری سرخالی
روغن مایع به میزان لازم
روش تهیه:
* ابتدا لوبیا قرمز را در یك كاسه آب بریزید و بگذارید حدود 24ساعت خیس بخورد.
* بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یك ساعت خیس كنید.
* در این فاصله، یكی از پیازها را پوست بكنید و پس از خرد كردن، در تابه ای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا کمی سرخ شود.
* سپس گوشت چرخ كرده را با كمی نمك و فلفل، به پیاز اضافه كنید و همراه با آن تفت دهید.
* در تابه را بگذارید تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد.
* در این فاصله زمانی، بقیه پیازها را پوست كنده به صورت خلالی خرد كنید.
* یك قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده كنید و در آن كمی روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
* پیازهای خلالی شده را داخل روغن سرخ كنید و بعد یك قاشق از نعنای خشك را نیز در روغن تفت دهید. البته پیش از آن، كمی از پیاز داغ را برای تزیین روی آش بردارید.
* حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه كنید و بگذارید نیم پز شود.
* پس از آن، عدس و بلغور را اضافه كرده و صبر كنید تا این حبوبات هم نیم پز شوند.
* در فاصله زمانی لازم برای پخت حبوبات، سبزی را پاك كنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنید.
* بعد از اینكه همه حبوبات نیم پز شدند، سبزی را همراه دو لیوان آب جوشیده به غذا اضافه كنید.
* گوجه سبزها را بشویید.
* بعد از این كه سبزی آش پخت، گوجه سبزها را همراه با گوشت چرخ كرده ی سرخ شده به آش اضافه كنید. در این مرحله، حرارت را كم كنید و اجازه دهید تا آش كاملا جا بیفتد.
* در پایان در تابه كوچكی مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
* سپس 2 قاشق باقیمانده نعنا خشك را در آن تفت دهید.
* حالا روی آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین كنید.
نكات:
1- شما می توانید به جای استفاده از گوشت چرخ كرده ی سرخ شده، در گوشت چرخ كرده خام، یك عدد پیاز بزرگ رنده كنید و پس از اضافه كردن نمك و فلفل، مخلوط گوشتی را به صورت كوفته های ریز درآورید و در روغن سرخ كنید. در پایان مقداری از كوفته ریزهها را داخل آش ریخته و بقیه را برای تزیین روی آن استفاده كنید.
2- شما می توانید به جای ریختن همه گوجه سبزها در آش، مقداری از آن ها را جدا بپزید و با قاشق له و هسته شان را جدا كنید. سپس از صافی عبور دهید و به آش اضافه كنید. بقیه را هم به صورت درسته به آش اضافه كنید.
3- در صورتی كه دیگر افراد خانواده، آش را به اندازه شما ترش دوست ندارند، مقداری برای خودتان بردارید و به بقیه ی آش، یك یا 2 قاشق سوپخوری شكر اضافه كنید و بگذارید چند جوش بزند.
همشهری