به دخت

 




طرز تهیه مرغ پارمچان سوخاری

طرز تهیه مرغ پارمچان سوخاری برای تهیه طرز تهیه مرغ پارمچان سوخاری مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید...

مواد لازم :
200 گرم سینه یا ‌فیله‌ی مرغ
یک پیمانه پودر آرد سوخاری
2عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری خردل
2 قاشق غذاخوری سس گوجه ‌فرنگی
به ‌مقدار لازم پودرسیر
250 گرم پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا
به‌ مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی
طرز تهیه
مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید. مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به ‌مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.
منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :