- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
مرغ سوخاری خوشمزه
میتوانید مرغها را در دستگاه سرخ كن ( روی درجه مناسب سرخ كردن مرغ ) نیز سرخ كنید ولی به درد سر شستن سرخ كن نمیارزد...
مواد لازم برای چهار نفر :
مرغ 5-6 تكه ( سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تكه بیشتر )
تخم مرغ 2 عدد كامل
آرد سفید 2 پیمانه
آرد سوخاری 3 پیمانه
ادویه به مقدار لازم
روغن سرخ كردنی بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ كردن
پودر سیر و اورگانو به دلخواه
طرز تهیه :
تكه های مرغ را قبل از سرخ كردن با یك عدد پیاز و آب و نمك آب پز كنید ، نه در حدی كه مرغ ها كاملا نرم شوند ، فقط اندازه ای كه كمی از حالت خام بودن در بیایند . ( حدود 20 دقیقه كافیست )
تخم مرغ هارا در ظرف گودی شكسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یكدست شوند .
آرد سفید را بهتر است الك كنید و در یك دیس تخت لبه دار بریزید .
آرد سوخاری و ادویه * را هم خوب با هم مخلوط كنید و مثل آرد سفید در یك دیس تخت لبه دار بریزید .
* ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه میشود .
روش اسپایسی به این صورت است كه مقدار زیادی فلفل قرمز ( برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمك را به آرد سوخاری اضافه میكنند .مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد .در روش معمولی هم فقط نمك و كمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه میشود .
تكه های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینكه كاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفید بغلتانید ، بعد به تخم مرغ آغشته كنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود .
در ظرف نسوزی - كه كمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كاملا داغ شود . توجه كنید هرچه روغن بیشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن كمتر میشود .
میتوانید مرغها را در دستگاه سرخ كن ( روی درجه مناسب سرخ كردن مرغ ) نیز سرخ كنید ولی به درد سر شستن سرخ كن نمیارزد !
تكه های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ كنید . اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ ها تیره میشود . در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به كار رفته در مواد ، اصطلاحا كف نكند .
حدودا 6-10 دقیقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرایط فوق كاملا سرخ ( سوخاری ) شوند .بعد از سرخ شدن مرغ ها یك حوله كاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تكه های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو كمی پودر سیر و اورگانو ( در صورت تمایل ) روی آنها بپاشید .