به دخت

 




طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید . سپس شکم مرغابی را

مواد لازم :
گوشت مرغابی 1200 گرم
پرتقال 10 گرم
کیوی عدد
برنج 50 گرم
پیاز 1 گرم
نمک عدد
طرز تهیه :
سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید .
سپس شکم مرغابی را با یک چوب کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن سرخ کنید . و آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و نمک و یک برگ بو در آن ریخته درش را ببندید و بگذارید خوب بپزد .
موقع کشیدن ، چلو و سس مرغابی را در قاب ریخته مرغابی را روی آن قرار داده و دو عدد پرتقال را حلقه حلقه بریده و هر یک از حلقه ها را از وسط نصف نموده دور قاب بچینید .




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :