به دخت

 




گوجه فرنگی شکم پر با سالاد مرغ

گوجه فرنگی شکم پر با سالاد مرغ گوجه فرنگی شکم پر با سالاد مرغ
استفاده از کرفس و بادام بو داده در این پیش غذای خوش رنگ و خوش طعم باعث ترد شدن آن می‌ شود...

مواد لازم برای 20عدد :
سینه مرغ خرد شده سه چهارم لیوان
کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری
سُس مایونز 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده یک قاشق چای ‌خوری
آب لیمو یک قاشق چای ‌خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوجه فرنگی سفت و متوسط 10 عدد
شاهی یا اسفناج تازه نصف پیمانه
بادام بوداده تکه شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
* گوجه فرنگی‌‌ ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ ها را تا نیم سانتی‌ متر مانده به پوست، بیرون آورید.
* گوجه‌ فرنگی ‌های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ‌ها خشک شود.
* سپس شاهی‌ یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید.
* با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید.
* سالاد آماده است شما می‌ توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن‌ ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :