- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
ظروف مسی
- در ظروف مسی، غذاهای اسیددار نپزید و این گونه غذاها را در آن نگه ندارید.
- در ظروف مسی امکان تشکیل زنگ سبز وجود دارد، پس در نظافت ظرفهای پخت و پز مسی دقت نمایید، زیرا این زنگ سمی است.
- اگر ظرف مسی زنگ زده است در یک ظرف بزرگ سه قاشق نمک و دو لیتر سرکه بریزید و بجوشانید. سپس ظرف را داخل آن بگذارید و آنقدر نگه دارید تا سرکه کاملاً سرد شود، ظرف را بیرون آورده، بشویید و خشک نمایید.
- برای جلوگیری از تشکیل زنگ سبز در ظروف مسی باید ظروف را به موقع با روی یا قلع روکش کرد.
- برای جلا دادن دیواره بیرونی ظروف مسی که رنگ آن قرمز است با کلاف سیمی نرم رب گوجهفرنگی، سرکه یا آبلیمو روی آن بکشید.
- برای پاکیزه نمودن ظروف مسی خیلی کثیف 30 گرم اسید اگزالیک را به یک لیتر آب اضافه کرده و با آن ظروف مسی را بشویید.
- برای لکهزدایی ظروف مسی خمیری از آرد گندم، سرکه و نمک به نسبت مساوی تهیه نمایید و روی ظروف بمالید و سپس آن را بشویید و خشک نمایید.
- پس از هر بار استفاده از ظروف مسی آنها را با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید و با حوله کاملاً خشک نمایید.
- برای لکهگیری و زنگزدایی ظروف مسی میتوانید یک لیموترش تازه را دو نیم کرده و پس از مالیدن نمک به آن روی ظرفهای مسی که سیاهرنگ و کثیف شدهاند بکشید تا تمیز و شفاف شوند و سپس با آب و مایع ظرفشویی بشویید و با حوله خشک نمایید.
- برای پاک کردن و لکهگیری اشیا و ظروف مسی که سفید نشدهاند از مخلوط سرکه و خاکستر استفاده کنید.
- چند قطره آمونیاک با یک قاشق مایع ظرفشویی نیز برای لکهزدایی ظروف مسی مناسب است.
- هرگز به ظروف مسی که با قلع یا روی سفید شدهاند سیم ظرفشویی خشن نکشید.
منبع: گنجینه خانه داری، گردآورنده محبوبه نجاتی، نشر خلّاق.