به دخت

 




ظروف چینی

- ظروف چینی را بعد از هر بار استفاده سریعاً با پودر ظرفشویی بشویید.
- برای شستشو و لکه‌گیری هیچ‌گاه از مواد رنگبر و سیم ظرفشویی استفاده نکنید. چون ظروف درخشندگی خود را از دست می‌دهند و در استفاده بعدی زودتر لک می‌شوند.

- هرچه فنجان‌های چای بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند داخل آنها زردتر می‌شود؛ بنابراین هفته‌ای یک بار آنها را با محلول سرکه و نمک بشویید.
- برای لکه‌گیری ظروف چینی از جوش شیرین استفاده کنید. - هیچ‌گاه ظروف چینی را در آب جوش قرار ندهید زیرا سطح آن ترک‌های ریز برمی‌دارد و شفافیت خود را از دست می‌دهند. - برای تمیز کردن ظروف چینی قیمتی و نفیس آنها را مدت کوتاهی در آب سرد محتوی آبلیمو (یک لیمو برای دو لیتر آب) قرار دهید و بعد بشویید.
- برای شفاف نمودن ظروف چینی از مخلوط سرکه و نمک استفاده نمایید.
- برای این که ظروف چینی، موقع جابه‌جا کردن آسیب نبیند و خراش برندارد بین هر یک از آنها یک مقوای نازک یا دستمال کاغذی قرار دهید.
- اگر ظروف چینی شما مختصری ترک خورده است 45 دقیقه آن را در ظرفی از شیر بجوشانید، ترک آن از بین می‌رود و چینی استحکام خود را بازمی‌یابد.
منبع: گنجینه خانه داری، گردآورنده محبوبه نجاتی، نشر خلّاق.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :