به دخت

 




کارد آشپزخانه

- برای لکه‌زدایی چاقو از اسکاج نرم استفاده نمایید.
- کارد را پس از هر بار استفاده بلافاصله با آب ولرم و پودر ظرفشویی شسته و با حوله نرم خشک نمایید.
- برای تیز کردن کارد آشپزخانه از سوهان استفاده کنید و اگر این وسیله را در اختیار ندارید روی یک میله چوبی، کاغذ سمباده نرم بکشید و تیغه چاقو را با زاویه 15 درجه نسبت به سطح سمباده مالش دهید. این روش از تراشیده شدن لبه کارد جلوگیری می‌کند.

- اگر برای تیز کردن چاقو وسایل بالا را در اختیار ندارید لبه چاقو را چند مرتبه به پشت نعلبکی یا بشقاب چینی بکشید.
منبع: گنجینه خانه داری، گردآورنده محبوبه نجاتی، نشر خلّاق.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :