به دخت

 




رنده و ساطور

- هرگز برای نظافت این وسایل از سیم ظرفشویی استفاده نکنید.
- برای لکه‌زدایی اسید و بازهای قوی به کار نبرید.
- بعد از هر بار استفاده آنها را با آب نیم گرم و مایع ظرفشویی و اسکاج نرم تمیز نموده و بعد از آبکشی خوب خشک نمایید.

- اگر مواد غذایی به سوراخ‌های ریز رنده چسبیده است با خلال دندان و یا چوب کبریت آنها را کاملاً خارج کنید زیرا خارج کردن آنها پس از خشک شدن مشکل است.
- اگر قبل از استفاده از رنده، سطح آن را کمی با روغن چرب کنید بعد از پایان کار سریع‌تر و بهتر شسته شده و مواد باقی‌مانده در آن به کلی از بین خواهد رفت.
- بعد از شستشو و خشک کردن روی آنها کمی روغن خوراکی بمالید و با پنبه پاک نمایید و سر جایشان قرار دهید.
منبع: گنجینه خانه داری، گردآورنده محبوبه نجاتی، نشر خلّاق.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :