به دخت

 




ماکارونی با اسفناج

ماکارونی با اسفناج روغن را در ماهی تابه گرم کنید و ژامبون را در آن سرخ کنید ، ژامبون سرخ شده را از ماهی تابه در آورید . پیاز را 5 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید ...

مواد لازم : برای 4 نفر
6 ورق ژامبون خرد شده
2/1 پیاز کوچک خرد شده
235 گرم قارچ خرد شده
2/1 قاشق چایخوری جوز
450 گرم اسفناج تازه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
2 قاشق سوپخوری پنیر پیتزا رنده شده
1 قاشق سوپخوری روغن مایع
نمک ، فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه :
روغن را در ماهی تابه گرم کنید و ژامبون را در آن سرخ کنید ، ژامبون سرخ شده را از ماهی تابه در آورید . پیاز را 5 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید .
قارچ را در ماهی تابه بریزید و 5 دقیقه سرخ کنید .
پیاز و قارچ را از ماهی تابه خارج کنید . روغن ماهی تابه را خالی نمایید . اسفناج را در ماهی تابه بریزید و با حرات ملایم بپزید تا نرم شود .
جوز را روی اسفناج بریزید و حرارت زیر ماهی تابه را زیاد کنید و وقتی آب اسفناج تمام شد اسفناج را از ماهی تابه خارج کرده و کاملا خرد کنید و دوباره در ماهی تابه بریزید .
ژامبون و قارچ و پیاز را در ماهی تابه بریزید و با اسفناج خوب هم بزنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید .ماکارونی را در آب جوش که یک قاشق نمک در آن ریخته اید بریزید و آبکشی کنید .ماکارونی آبکشی شده را در قابلمه بریزید و مخلوط قارچ و ژامبون و اسفناج را روی آن بریزید و هم بزنید .
ماکارونی را در ظرف مورد نظر کشیده و پنیر را روی آن بپاشید .




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :