- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین
این تعداد کوفته برای پیش غذای 24 نفر در نظر گرفته شده است، طبعا اگر بخواهید این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی تهیه کنید، باید برای هر نفر تعداد کوفته بیشتری در نظر داشته باشید
مواد لازم:
برای 48 كوفته :
تخم مرغ- 2 عدد
پودر نان سوخاری ریز- 1/2 پیمانه
پیاز ریز خرد شده- 1/2 پیمانه
شیر- 1/4 پیمانه
نمک- 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه- 1/2 قاشق چایخوری
سوسیس دودی چرخ شده- 450 گرم
گوشت چرخ شده گوساله- 450 گرم
ژله سیب- 3/4 پیمانه
خردل- 1/3 پیمانه
آب سیب- 1/3 پیمانه
مخلوط مساوی سس سویا و خردل- 1 و نیم قاشق چایخوری
سس فلفل تند- به مقدار دلخواه طرزتهیه :
این تعداد کوفته برای پیش غذای 24 نفر در نظر گرفته شده است، طبعا اگر بخواهید این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی تهیه کنید، باید برای هر نفر تعداد کوفته بیشتری در نظر داشته باشید و در این صورت، این مقدار برای 8 تا 10 نفر مناسب خواهد بود.
1. تخم مرغ، پودر نان سوخاری، پیاز، شیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت و سوسیس را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. از این مخلوط کوفته هایی به اندازه یک گردوی درشت تهیه کرده، داخل یک سینی کم عمق فر بچینید.
کوفته ها را در حرارت 375 فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید.
2. در این بین، در یک قابلمه بزرگ، ژله، خردل، آب سیب، مخلوط سس سویا و سرکه و مقداری سس فلفل تند را مخلوط کنید. مخلوط را حرارت داده و هم بزنید تا ژله آب شود و شروع به قل زدن کند.
حالا کوفته ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه کوفته ها با سس آغشته شود، کوفته ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا سس اندکی غلیظ شود.